Het ziet er uit als een diamant, voelt als een lippenbalsem, is verkrijgbaar in kleuren zoals geel, groen, oranje en paars maar kleurt als een gewone lipstick. Ik heb het over de Lioele Miracle Magic Lipstick! Lees je mee?

Lioele Miracle Magic Lipstick 1

Lioele is een prachtig make-up merk uit Korea. De naam Lioele staat voor ‘life of elegant ease’. Zelf heb ik al een aantal mooie producten in mijn stash van Lioele, maar ik kan mij voorstellen dat je er nog niet van gehoord hebt omdat het in europa best lastig te verkrijgen is. Gelukkig heb ik weer een leuke webshop gevonden waar je onder andere Lioele kan kopen, namelijk BBcreamshop.eu.

Lioele Miracle Magic Lipstick – Sexy Red

Lioele Miracle Magic Lipstick 2

De Lioele Miracle Magic Lipstick is een soort “mood” lipstick. De lipstick is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren die mee kleuren naar jouw stemming. Stiekem is dit natuurlijk niet zo, er zit namelijk een stofje in de lipstick die reageert op jouw alkaline niveau net als bij de Barry M Genie lipstick die ik eerder gereviewd heb.

1454938473030

De kleur die ik heb getest heet Sexy Red. Zoals de naam al zegt kleurt deze rood als het op je huid komt. Ik vind het zelf meer een hot pink moet ik eerlijk toegeven maar dat maakt hem niet minder mooi. Bij 1 laagje is het een mooi subtiel kleurtje. Breng je het wat vaker aan word de kleur op je lippen ook een stuk donkerder. Het aanbrengen is erg fijn omdat het aanvoelt als een lippenbalsem. Wel moet je oppassen dat je niet over de randjes van je lippen tekent want je krijgt dit er een stuk moeilijker af dan gewone lipstick.

IMG_6764

Ik ben gek op deze soort lipsticks. Zoals ik al zei zijn er nog 4 andere kleuren verkrijgbaar zoals groen, geel, paars en oranje. Maar wees niet bang, deze kleuren ook allemaal richting roze, rood en koraal tinten. De Lioele Miracle Magic Lipstick zijn verkrijgbaar bij BBcreamshop en kosten €14,95 per stuk.

Wat vind jij van meekleurende lipsticks?

Nieuwehandtekening