Nu het aftellen is begonnen beginnen er zo veel dingen te kriebelen. Ik heb namelijk vroeger van mijn ouders een hoop mooie cadeautjes gekregen zoals mijn eerste Nikes maar ook dingen als een spaarpotje en zo. Nu wil ik dat ook allemaal voor mijn dochter en heb ik ook precies gevonden wat ik zocht! Benieuwd?

Ik zat al een tijdje in mijn hoofd met wat ik nou echt heel erg graag zou willen halen voor ons dochtertje. En heel toevallig kreeg ik een mailtje van Lucardi of ik wellicht iets leuks zou willen uitzoeken voor mezelf. Nou ben ik helemaal niet vies van een mooie armband of een shiny ringetje. Maar tot mijn verbazing zag ik dat ze ook ontzettend leuke baby cadeautjes verkopen!

Sparen met Nijntje! 

Een van mijn wensen was een spaarpotje. Vanaf kleins af aan heb ik leren sparen van mijn ouders. En nog steeds ben ik mijn ouders daar heel dankbaar voor. Mijn voornemen is dan ook om ons dochtertje te leren sparen. En hoe kun je dat het beste beginnen? Simpel dus! Met een super schattige spaarpot van Nijntje.

Tandjes verzamelen

Ook zag ik dat ze een heel schattig tanden doosje hadden van Nijntje. Die kon ik dan natuurlijk ook niet laten liggen. Het is natuurlijk mega vroeg, maar hoe leuk is het om deze mooie verzilverde items in de kinderkamer neer te zetten. Het ziet er niet alleen schattig uit maar is ook nog eens handig om vast te hebben.

Vooraf ben ik nog even naar Lucardi Juwelier Nijmegen geweest om te kijken welke spaarpot ik nou leuker vond. Naast de glanzende variant die ik heb gekozen hebben ze namelijk ook een hele leuke matte Nijntje spaarpot. Maar omdat ik graag alles in dezelfde stijl wou hebben heb ik toch voor de glanzende gekozen. Ze hebben overigens ook echt super leuk Nijntje kinderbestek!

Je kunt het natuurlijk zelf voor je kleine wonder kopen, maar je kunt er ook heel goed nieuwe ouders mee verassen. Wat mij betreft zijn de verzilverde Nijntje producten van Lucardi namelijk echt de perfecte baby cadeautjes ever! Wat vind jij?

Handtekening Jamey