Hai Beauty, Vandaag ga ik de #LFBeautybox van maart reviewen. Het kost €20,50 inclusief wereldwijde levering en is gevuld met 6-7 beauty artikelen in verschillende maten.Het is een beetje anders dan andere beautybox concepten die er zijn. Je kunt namelijk gewoon een losse box bestellen zonder vast te zitten aan een abonnement. De inhoud van de box blijft wel geheim tot je het ontvangen hebt.  Laten we eens een dieper kijken naar de inhoud van de maart box.

lf2

Bliss: Fat girl slim. Full size is £29.50 for 180 ml. dit is een 60 ml. travel size.

Laten we beginnen met het vreselijkste product. Dit product claimt cellulites en stretch marks te verminderen op je huid. Ookal ben ik geen pro kan ik toch niet geloven dat het werkt. Als het doet wat het claimt is het echt een wonder in een potje maar ik ben toch wel erg skeptisch. Ik vind het merk naam niet erg leuk. Het is niet een afslankingsmiddel en dat idee krijg ik wel van de naam. Het ruikt overigens ook naar medicijnen. Ik zal het gebruiken op mn kont tot het potje leeg is in the name of science. Als het werkt zal ik het laten weten!

lf3

Cowshed: Lippie cow natural lip balm. Full size is £5 voor 12 ml. dit is de 5 ml. travel size.

Uhmm dit smaakt heerlijk en houd mijn lippen echt heel zacht en gehydrateerd. Ik heb nu eindelijk een lippenbalm gevonden die echt goed werkt. Hij ruikt fris naar sinasappel. De verpakking is ook erg shattig. Ik zal deze in mijn tas houden en heb gebruiken. Het is erg leuk om te zien dat er veel leuke producten in de boxen zitten.

lf4

Nudestix: Magnetic eye color in de kleur gilt. Full size is £24 for 2,8 grams en dit is een full size!

I am thrilled. Dit is echt het beste product in de box. De kleur is licht goud met glitter. Hij is echt prachtig. Je kan hem goed gebruiken als een  basis oogschaduw of voor gewoon. Eenmaal aangebracht blijft het goed zitten. Het is wel erg jammer dat hij maar te koop is in een paar kleuren. Mochten ze ooit meer kleuren maken ben ik helemaal blij. Iets verder hieronder vind je swatches van de kleur.

lf5

Lord & Berry: In de kleur 221 travel black. £10 voor een full size dit is een full size.

Ik vind deze erg mooi, ookal ben ik niet zo’n fan van zwarte eyeliners. Hij is erg goed gepigmenteerd en je kan hem goed uitsmeren voor een smokey effect. Helaas is hij niet waterproof dus als het regent heb je kans op panda ogen.

lf6g

Swatches van de Eyelineren ogschaduw de oogschaduw is zo mooi!

lf7

Caudalie: Anti-wrinkle defense serum. De prijs is 35£ voor 30 ml. Dit is een 10 ml. travel size.

Weer een anti-aging ding. Echt, zo oud ben ik toch ook weer niet. Hij ruikt wel heerlijk bloemig en een beetje naar citrus tegelijkertijd. I zit er echt aan te denken om deze toch te gebruiken al is het maar om de geur.

lf8

The Wet brush: Mini editie en de prijs is £7.99

Dit was de verassing van deze maand voor mij. Ik dacht eerst “een borstel? Serieus? Ik heb al zat borstels en deze zet er zo normaal uit”. Maar toe heb ik hem geprobeerd en had ik gelijk het gevoel dat je alleen krijgt van goede kusjes en een warme chocomelk op een koude dag. Ik ben echt helemaal verliefd. Hij haalt mijn dikke haren heel makkelijk uit de klit en geeft mn hoofdhuid en heerlijke massage tegelijk. Ik zit er echt over na te denken om de grotere versie te komen. Ze komen trouwens in meerdere designs en kleuren.

Ik ben weer mega tevreden over de box van deze maand, absoluut het geld waard! Ook al ben ik niet altijd even blij over alle producten zitten er wel weer leuke verassingen in. Mijn favoriet deze maand is de borstel. Ik ben ook erg te spreken over de oogschaduw en zal deze waarschijnlijk morgen al proberen in een make-up look!

Wat vind jij van de Maart box? Binnenkort hou ik ook een winactie op Instagram 

Ben jij ook zo enthousiast geworden over de LFBeautybox? Je kan de jouwe op Lookfantastic.com bestellen.

Satina