Ook al is de zomervakantie nu echt voorbij, het blijft natuurlijk leuk om op pad te gaan. Of je nu alleen gaat, met een vriendin, je partner of met je hele gezin. Mocht je vast zitten aan vakanties, dan is het natuurlijk ook al weer zo herfstvakantie. Kortom: genoeg tijd om eens lekker ertussen uit te gaan. In dit artikel laat ik je mijn favoriete uitjes zien voor in het najaar, lees je mee?

Walibi Halloween Fright Nights

Oké, dit is misschien niet het juiste uitje als je gezellig met je kids op pad wilt. Maar samen met je vrienden of partner is dit een ontzettend leuk uitje. Walibi staat die dagen helemaal in het teken van Halloween, compleet met Haunted Houses en nog veel meer. Walibi Halloween Fright Nights vindt plaats op 7, 8, 13, 14, 15, 19, 20, 21, 22, 27, 28 en 29 oktober van 10:00-23:00. Tickets zijn alleen online te koop en kosten € 37,50. Zou jij het aandurven?

Nationale Archeologiedagen

Zijn jouw kinderen (en misschien jijzelf) dol op archeologie en alles daaromheen? Dan is het zeker een aanrader om samen de Nationale Archeologiedagen te bezoeken en meer te ontdekken over alles wat archeologie te maken heeft. De Nationale Archeologiedagen vinden plaats op 13, 14 en 15 oktober. Er zijn die dagen meer dan 200 activiteiten op 135 locaties, zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Boswandeling

Liever geen geld uitgeven en een uitje in de buurt? Een boswandeling blijft altijd een makkelijke oplossing wanneer je een uitje zoekt voor het najaar. Het kost niets en het najaar is dé tijd van het jaar om het bos te ontdekken samen met je kinderen. Bladeren die van de bomen afvallen, verschillende kleurtjes en samen op zoek gaan naar beestjes. Een boswandeling is altijd een goed idee!

GLOW Eindhoven

In november staat Eindhoven in het teken van het lichtfestival GLOW. Door de hele stad zijn lichtkunstwerken te zien, soms zelfs hele gebouwen. Het is ontzettend leuk om hier samen (of alleen) doorheen te wandelen en te genieten van al het moois. De GLOW route is gratis, dus het kost je wellicht alleen de reis er naar toe. Maak er meteen een leuk dagje Eindhoven van! GLOW vindt plaats van 11 tot 18 november.

Wat zijn jouw favoriete uitjes in het najaar?