Tijdens het kijken van een leuke en spannende film kun je even ontsnappen aan de realiteit. Het is geweldig om je even helemaal in te leven in een mooi verhaal. Als je gek bent op films, dan weet je als geen ander dat er ontzettend veel films zijn. Wij geven je de leukste films van 2017. Heb jij ze allemaal al gezien?

Coco
Coco is een leuke film over een jongen die graag muziek wilt maken. Hij is erg muzikaal, maar er is slechts een enkele zaak dat hem ervan weerhoudt om muzikaal bezig te zijn. Hij mag namelijk geen muziek spelen van zijn familie. Dit accepteert hij niet zomaar en daarom gaat hij op zoek naar de reden hiervan. Op de Mexicaanse Dag van de Doden komt hij in het Land van de Doden tijdens zijn zoektocht. Hier begint een spannend avontuur.

Manchester by the Sea
De familie Chandler is een arbeidersgezin uit Massachusetts. Lee krijgt nadat zijn broer Joe opeens komt te overlijden de voogdij over zijn neef. Er komen herinneringen naar boven die hij heeft gehad met zijn vrouw Randi. Dit gebeurd allemaal in de omgeving waar hij is opgegroeid. Een spannende film om vrijdagavond op de bank te kijken, heerlijk als de kinderen slapen.

Paddington 2
Paddington 2 is een echte aanrader om te kijken met je kinderen. Paddington is gesetteld bij de familie Brown en is hard aan het werk om geld te verdienen zodat hij een mooi cadeau kan kopen voor de verjaardag van tante Lucy. Hij weet wat hij graag wilt kopen: een leuk pop-up boek over Londen. Plotseling wordt dit gestolen en hij krijgt hier de schuld van. In de gevangenis bedenkt Paddington samen met de andere gevangenen een plan om de dief te vinden zodat ze het cadeau voor tante Lucy terug kunnen vinden. De familie Brown is hard aan het werk om de onschuld van Paddington te bewijzen.

Blade Runner 2049

Heb je zin in een spannende sciencefiction film? Dan is Blade Runner 2049 een aanrader. Politieagent K wordt benoemd tot nieuwe blade runner. Plotseling ontdekt K een geheim dat lang verborgen is gehouden. Dit geheim kan ervoor zorgen dat er totale chaos ontstaat. Deze spannende ontdekking zorgt ervoor dat K opzoek gaat naar voormalige blade runner Rick. Rick wordt al dertig jaar vermist.

Wonder
Dit is een echte drama film die je weer met beide benen op de grond zet. August is geboren met afwijkingen. Deze afwijkingen heeft hij aan zijn gezicht. Zijn ouders waren er bang voor dat hij niet geaccepteerd zou worden op een reguliere school, daarom hebben ze hem hier nooit naartoe gestuurd. Zijn ouders bedenken zich en sturen hem naar een privéschool, hier is niet iedereen blij met hem.  

Natuurlijk zijn er veel meer leuke films in 2017 uitgekomen. Welke film is jouw favoriet?

Handtekening Jamey