In de herfst en winter zijn er een aantal leuke uitstapjes die ik graag zou willen maken. Sommige tripjes zijn nou eenmaal veel gezelliger in deze periode! In dit artikel laat ik je mijn favorieten zien, en degene waar ik graag eens heen zou willen. Lees je mee?

Kerstmarkt in Duitsland

Voor mij een jaarlijkse favoriet: de kerstmarkten in Duitsland. Ik ga bijna ieder jaar naar een kerstmarkt in Duitsland. Mijn favoriet is die in Oberhausen, omdat je daar ook het prachtige winkelcentrum CentrO hebt waar je heerlijk kunt shoppen. Soms plak ik er een hotelovernachting achteraan, om er zo even heerlijk tussenuit te zijn. Is het al tijd voor Glühwein en kerstlampjes?

Wandelen in de natuur

Het is gratis, maar o zo leuk, zeker met kinderen. Ga lekker wandelen in het bos, op het strand of op de heide! Zeker in de herfst verandert er zoveel in de natuur. Maak het meteen actief door je kinderen bijvoorbeeld verschillende bladeren, kastanjes en eikeltjes te laten zoeken. Je kunt trouwens ook erg leuke dingen knutselen met dingen die je in het bos kan vinden, leuk voor op een vrije zondag!

Disneyland

Dit lijkt mij toch wel heel bijzonder om een keer heen te gaan tijdens de kerstperiode! Zeker als Noé straks wat groter is, zou ik dit graag eens met haar willen bezoeken. Dit jaar bestaat Disneyland Parijs 26 jaar en is het Micky’s 90e verjaardag. Dit vieren ze met Mickey’s Vrolijke Kerstfeest. Het feest vindt plaats tussen 10 november 2018 en 6 januari 2019. Het hele park staat in het teken van kerst, met prachtige shows en ontmoetingen met de Disney figuren. Ik kan niet wachten om met Noé te gaan. Ik ben zelf helemaal gek op Disney, en vanaf kleins af aan kwamen we er elke zomer, en soms ook nog de winter of tijdens Halloween. 

Wat is jou favoriete tripje tijdens de herfst en de winter?

Leuke tripjes voor de herfst en winter