Een Sheepy? Wat is dat nou? Nou, een heerlijk zacht en mooi schapenvacht. Vandaag laat ik jullie zien hoe en waarvoor je zo’n vacht allemaal kunt gebruiken.

Tegenwoordig zie je bijna overal wel dat een schapenvacht wordt gebruikt in het interieur. Leuk natuurlijk, maar er zijn nog veel meer leuke manieren om een mooi vacht te gebruiken. Denk maar eens aan leuke fotoshoots met een baby! Het vachtje is lekker zacht en warm, je baby vindt het dan ook vast niet erg om even te poseren op een lekkere warme ondergrond!

IJslandse schapenvacht

Ik zelf heb een prachtig IJslands schapenvacht van het IJslandse Schapenras de IJslander. Deze is wit/grijs en heeft hele mooie lange haren. Dit geeft gelijk een heel ander effect dan een simpel vachtje van de Ikea als je het mij vraagt. (Deze heb ik toevallig ook).

Natuurlijk staat een vachtje ook heel mooi ter decoratie in je interieur. Ik zelf heb hem op de hoek van de bank liggen. Maar wanneer je een mooi fauteuil hebt kun je hem ook daar heel mooi in liggen.

Sommige mensen gebruiken een vacht ook als vloerkleed. Vind ik zelf een superleuk idee, alleen zou ik dan wel voor een kort harig vacht gaan. Met de lange haren van een IJslandse schaap weet je zeker dat hij binnen no-time in de klit zit en dat is natuurlijk ook geen pretje.

Nog een leuke manier om het schapenvelletje te gebruiken is als ondergrond voor je fotos. Een witte ondergrond is natuurlijk mooi, maar in sommige foto’s is het juist enorm mooi om eens een andere kleur ondergrond te gebruiken. Een schapenvacht geeft dan je foto net even een andere dimensie.

Voor de mooiste schapenvachten die ik tot nu toe heb gezien wil ik je verwijzen naar Sheepy. Hier hebben ze altijd unieke schapenvellen die je nergens anders vindt. Ok, het is niet heel goedkoop. Maar zoals je hebt gelezen kun je het schapenvel echt voor van alles gebruiken! Met de code beauty-unboxing krijg je 15% korting.

Heb jij al een mooi vachtje in huis?

Handtekening Jamey