Voor je het weet, is het alweer zover: de feestmaand! Sinterklaas en kerstmis, de tijd van gezelligheid en cadeautjes. Heb jij al lootjes getrokken? Of doen jullie gezellig aan pakjesavond tijdens sinterklaas? In dit artikel deel ik graag leuke cadeautips met je, zodat jij vol inspiratie begint aan de cadeaujacht! Lees je mee?

Boeken

Misschien klinkt dit degelijk, maar boeken zijn altijd een goed idee. Houd diegene waar je een cadeau voor moet kopen van koken? Maak hem of haar dan blij met een mooi kookboek, bijvoorbeeld van een bekende chef. Of houdt hij of zij meer van biografieën? Geef dan de biografie van een inspirerend persoon. Wil je iemand zelf een boek laten uitkiezen? Geef dan een boekenbon cadeau, hiermee kun je het niet fout doen.

Interieur ideetjes

Er zijn tegenwoordig tal van leuke, kleine interieurwinkeltjes waar je de leukste cadeaus kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan mooie kaarsen, een gevulde fotolijst of een leuke plant. Let wel op: interieur is persoonlijk. Probeer je zo veel mogelijk in te leven in degene waar je het cadeau voor haalt. Als je twijfelt, koop dan een klein cadeautje zoals een mooi theelichtje, dit is altijd goed!

Telefoonhoesjes

Bijna iedereen heeft een mobiele telefoon, zelfs je opa of oma heeft er misschien een. Een Iphone xr hoesje bij iphone-cases.nl is dan ook het perfecte kleine cadeau voor tijdens sinterklaas. Kies bijvoorbeeld een mooie lederen flipcase, of kies voor een leuk printje wat past bij diegene waar je het hoesje voor koopt.

Make-up

Iedere vrouw maak je blij met mooie make-up! Een lipstick uit de kerstcollectie van haar favoriete merk, een mooi oogschaduw palette voor de ideale partylook of wat fijne basis producten. Ook voor make-up geldt: dit is persoonlijk. Haal iets waarvan je zeker weet dat zij er blij van wordt, of geef anders een bon van een parfumerie zodat ze zelf wat kan uitkiezen.

Heb jij al sinterklaas inkopen gedaan?