Tegenwoordig shoppen mannen net zo lief als vrouwen. De meeste dan en niet altijd in fysieke winkels overigens, maar juist lekker online. Het lange lopen, slenteren en window shoppings is niet zo aan hun besteed en zij shoppen liever vanuit hun luie stoel of vanaf de bank. Dat snappen wij dames heel goed, want ook wij hebben onze digitale winkelmandjes heel vaak gevuld. Mocht de man op zoek zijn naar leuke toffe items voor de lente, dan volgt hier wat leuke inspiratie.

Colbertje

Kleding voor mannen werd vaker beschouwd als iets heel lastigs, want voor mannen was er immers altijd veel minder te krijgen dan voor vrouwen. Maar…klopt dat wel? Volgens ons valt dit echt reuze mee, je moet alleen weten waar je gaat zoeken. Ook voor mannen is er heel veel te vinden op het gebied van fashion. Denk bijvoorbeeld eens aan een tof colbertje voor de lente. Een colbert voor heren kan dienen als jasje tijdens de lekkere zonnige dagen, maar wanneer het wat koud is draagt hij het als deel van zijn outfit over zijn trui. Onder het colbert kan hij een mooie trui dragen, maar ook een t-shirt of polo wanneer het al wat warmer begint te worden.

Chino

Chino’s schreeuwen natuurlijk voorjaar en voor de man is er niets leukers en fijners dan dit om te dragen. Deze broeken kleden vaak heel mooi af en zijn met allerlei soorten looks en stijlen te combineren. Het eerder genoemde colbertje kan hier mooi op gedragen worden, maar ook bijvoorbeeld heel casual een regular t-shirt. Deze veelzijdigheid is heel fijn! Als je er dan toch eentje bestelt, bestel er dan meerdere. Denk aan verschillende kleuren en een net iets ander model of andere uitvoering.

Enkel jeans

Voor vrouwen zijn de enkel jeans heel tof, maar ook voor mannen zijn ze gaaf. Kies een model dat goed past bij de bouw en lichaamsvorm van de man. Een hele strakke jeans is bijvoorbeeld niet zo heel mooi wanneer hij vrij smal of wat steviger is. Jeans in enkel modellen zijn er ook in lossere modellen. Vooral in het voorjaar en de zomer zijn deze modellen geweldig, want blote enkels betekent natuurlijk goed weer!

Frisse sneakers

Onder de toffe jeans en samen met dat mooie colbertje draagt de man dit voorjaar lekkere frisse sneakers. Ga voor lichte modellen in de kleur wit of beige. Zeker voor het voorjaar zijn dit fijne trendkleuren die ook nog eens bij heel veel verschillende outfits passen. Wel zo handig natuurlijk voor de praktische man 😉