Ken jij het skincare merk Soap & Glory al? De verpakkingen van dit merk zijn altijd om van te snoepen en de producten zelf heel fijn. Ook fijn is de prijs, want de items zijn altijd heel vriendelijke geprijsd. Het is voor ieder budget en dus voor iedereen beschikbaar. Vandaag laat ik je de Soap & Glory Flake Away Body Polish zien.

Soap & Glory Flake Away Body Polish

Scrubben is altijd heerlijk voor de huid. Je huid knapt er echt goed van op en gaat ervan stralen. Ook voor je humeur kan een scrub beurt goed zijn, want het geeft je even een verwen- en relaxmomentje. Scrubben doe je het beste onder de douche, waar je het ook meteen goed kunt afspoelen. De Soap & Glory Flake Away Body Polish is een fijn product om lekker mee te scrubben en je huid te ontdoen van dode huidcellen.

De verpakking

De verpakking van de Soap & Glory Flake Away Body Polish is erg leuk. De roze kleur van het plastic doosje ziet er schattig en om van te snoepen uit. Het past natuurlijk heel goed bij het merk. Wel valt meteen op dat het vrij klein is. Een body scrub komt meestal in een groter formaat. Dit doosje bevat slechts een inhoud van 50 ml. en daar doe je niet zo heel lang mee. Volgens mij behoort het echter tot de mini’s, dus prima voor op vakantie!

De textuur

Dan de textuur, want die is dikke prima. Hij is wat dikker van textuur dus let op dat je niet teveel van het product gebruikt. Voor het gebruik zelf maakt dat niets uit, maar het is natuurlijk wel zonde. Verdeel een beetje over de huid en masseer zachtjes in. De geur is echt heerlijk, wat warm en fruitig/bloemig. Ik hou hier wel echt van. De scrubkorrels hebben een prima formaat voor de lichaamshuid!

Als liefhebber van scrubs word ik hier heel erg blij van. De scrub doet wat hij moet doen en door de toegevoegde olie voelt de huid na het gebruik heerlijk zacht aan. Hij laat verder geen vet of plakkerig laagje achter en je kunt dus zo in je kleding schieten. De geur is echt top, misschien wel het beste van alles! Een potje van 50 ml. kost €3,95 en is zeker de moeite waard om te kopen. Neem het dus deze zomer lekker mee in je vakantiekoffer! De scrub kun je kopen bij een Boots filiaal bij jou in de buurt of online bestellen op Boots.