Pinksteren zijn voor veel mensen de perfecte dagen om er even op uit te gaan. Omdat mijn ouders ook nog eens 30(!) jaar getrouwd zijn besloten we lekker een dagje naar Scheveningen te gaan. Lees je mee?

We vertrokken op maandag (2e pinksterdag) lekker wat later van uit huis. Scheveningen is best een eind rijden en omdat we plannen hadden om lekker te lunchen en dineren in dit prachtige badplaatsje konden we prima pas om 11 uur aanrijden. In totaal is het voor ons 1 uur en 45 minuten rijden. Dus omdat we lieve Milo ook mee wouden nemen moesten we wel even halverwege een pitstop maken.

Milo is echt een water ratje. Hij kan zich echt met gemak uren vermaken in en om het water en het was dan ook niet zo gek dat we hem graag wouden meenemen. Nou mag je honden niet over alle delen van het strand meenemen maar wanneer je een minuut of 5 van de boulevard af loopt richting de duinen dan is daar een gedeelde waar de hond ook lekker mag spelen. En daar hoefde Milo uiteraard niet over na te denken!!

Mijn vader had ook speciaal zijn vliegers mee genomen. Het was er perfect weer voor dus binnen de kortste keren stonden we met zijn allen te vliegeren. Met een lekker zonnetje en een zacht windje was het perfect uit te houden. Mijn vader had ook een hele grote vlieger mee. Die moest mijn vriend natuurlijk uitproberen (uitslover). Hij werd soms echt even flink getest want met een klein zuchtje wind vlieg je zo het hele strand over.

We hebben heerlijk gerelaxt en zijn even uitgewaaid op het strand. Ook mijn zusje (wie hoogzwanger is) heeft zich prima kunnen vermaken. En tja, om Milo en mij hoef je je nooit druk te maken wanneer er zon, zee en een strand bij is!

Waar ga jij graag naar toe om even uit te waaien? 

Handtekening Jamey