LE Maria Galland Serum & Cream

De basis voor een stralende en gezonde huid is de verzorging van de huid. Reinigen, beschermen en hydrateren. Maria Galland is bij mij persoonlijk een geliefd merk en sinds kort is er een nieuwe LE Maria Galland Serum & Cream set uitgekomen. Vandaag vertel ik je er meer!

LE Maria Galland Serum & Cream

LE Maria Galland Serum & Cream

LE Maria Galland Serum & Cream

340 Lumin’éclat Serum

Onder invloed van een intensief leven, het gezinsleven, slaaptekort, milieu en werk kan de huid er dof en vermoeid uitzien. De boosting-werkstoffen van dit zeer actieve serum bewaren de schoonheid van de huid bij een dynamische levensstijl. Een luminosity-complex van de canolaplant en vier kostbare bloemen extracten maken de huid gladder en geven haar een jeugdige uitstraling.

Ik gebruik het serum in de ochtend en avond op een gereinigd gezicht. Ik neem ook mijn hals en decolleté hierin mee. De textuur is zacht en romig met een subtiele zachte geur. Het resultaat is een gehydrateerde huid van binnenuit. Als ik kijk op langer termijn zie ik zeker verschil. Mijn ziet er gladder en steviger uit.

LE Maria Galland Serum & Cream

360 Lumin’éclat Silky Cream

Ook deze heerlijke crème is special ontwikkeld om rimpels te verminderen en de huid jeugdiger te maken. Dit is een zijde zachte dag- nachtverzorging. De crème laat de huid weer stralen dankzij innovatieve anti-aging werkstoffen. Deze geven de huid nieuwe energie en verzachten de eerste lijntjes en rimpels.

De crème is verrijkt met een complex van algen, aloë vera en hyaluronzuur evenals een extract van vijgcactus hydrateert en maakt de huid voller en steviger. Waardevolle olién en ceramide maken de huid gladder. Druivenpitextract en vitamine E helpen de huid te renereren van de stress factoren overdag.

De creme gebruik ik in de ochtend en avond en neem ook mijn hals en decolleté mee. De crème maakt mijn huid voller en rustiger. Mijn huid straalt weer en lijntjes zijn minder zichtbaar.

 

LE Maria Galland Serum & Cream

Deze twee producten van Maria Galland doen wat ze beloven. Beide producten maken mijn huid voller, jeugdiger  en rimpels en lijntjes zijn minder zichtbaar. Zoals altijd ben ik zeer tevreden over Maria Gallnd, ik kan je echt aanraden om het eens te proberen!

LE Maria Galland Serum & Cream zijn online verkrijgbaar bij Maria Galland

Ben jij al bekend met de producten van Maria Galland?