Ter ere van het 40 jarige bestaan van de welbekende Hypnôse mascara werd er een fancy Gala georganiseerd door Lancôme. Samen met mijn zusje ben ik hier naar toe geweest, en aan het einde van de avond kregen we een super leuke goodiebag mee! Benieuwd wat er in zat? Lees dan snel verder. 

Hypnôse Mascara & Cils Booster XL €34 per stuk

Het is voor mij al weer heel erg lang geleden dat ik de Hypnôse mascara heb gebruikt. Ik wissel namelijk nogal graag van Mascara. Maar na een keer gebruiken wist ik gelijk weer waarom ik deze zo fijn vond. Het borsteltje is zo fijn dat hij de wimpers heel mooi uit elkaar houd. En in combinatie met de Cils Booster XL Primer krijg je ook echt een prachtige lengte en volume. Het ziet er misschien gek uit, een witte mascara. Maar het fijne is dat je wel de extra lagen kunt aanbrengen zonder vervelende klontjes te krijgen. Trust me, it’s worth the hassle. 

Ombre Hypnôse Stylo – €26 per stuk

De Ombre Hypnôse Stylo’s zijn een soort oogschaduw pennen. Nou had ik niet gedacht dat ik hier blij van zou worden omdat de meeste oogschaduw pennen/sticks/stylo’s totaal niet goed te blenden zijn. De Ombre Hypnôse Stylo’s zijn gelukkig niet zo! De oogschaduw is heel erg romig waardoor hij heel fijn aanbrengt. Een dikke vette plus is dat de oogschaduw mega goed blijft zitten zonder lelijk te worden! 

Brow Densify – €26

Dit is toch wel een nieuwe favoriet! De Brow Densify Powder to Cream Eyebrow Filler & Enhancer. Zoals de naam al zegt is dit een Cream wenkbrauw product die wanneer je hem aanbrengt veranderd in een poeder. Echt ideaal voor mensen die net als mij snel knoeien met poeder. Een deel van mijn wenkbrauw is mooi “vol” helaas heb ik daarom af en toe toch een beetje fake nodig om een mooie strakke brow te maken. De Brow Densify komt dus heel goed uit! 

Bi-Facil Cleanser – €35

Als je Lancôme kent, dan ken of herken je dit product ook vast en zeker. De Bi-Facil Sensitive Eyes Instant Cleanser is het product om je oogmake-up aan het einde van de dag mee te verwijderen. De cleanser bestaat uit olie en water waardoor je ook waterproof producten gemakkelijk kunt verwijderen. 

De producten van Lancôme zijn verkrijgbaar bij alle grote parfumeries. Gebruik jij al producten van Lancôme?

Handtekening Jamey

#lancome #hypnose #review #unboxing