Lancaster Le Parfum Solaire 2

Ben jij ook stiekem zo verliefd op de geur van de Lancaster zonnebrand? Dan heb ik goed nieuws voor je! Lancaster heeft een heerlijke parfum ontwikkelt die ruikt naar de welbekende zonnebrand geur! Kijk je mee?

Lancaster Le Parfum Solaire 23

Lancaster over de Lancaster Le Parfum Solaire

Wat als je alleen maar je ogen hoeft te sluiten om het schuim van de golven op het zand te horen slaan, je vochtige huid te voelen terwijl je lichaam door de zon wordt opgewarmd om in een zomerstemming te komen? De Lancaster Laboratoria ́ving ́ deze gevoelens van intens geluk in een es: een geur direct geïnspireerd op de bekende geur van de Lancaster zonproducten. Een slimme geur die je zowel in de stad als op het strand ook veilig in de zon kunt dragen.

Lancaster Le Parfum Solaire 4

Vanaf kleins af aan vind ik de associeer ik de geur van zonnebrand met het strand, warme dagen en genieten in de zon. Zo zullen er veel meer mensen zijn die dat hebben want Lancaster heeft niet voor niets een parfum gemaakt die ruikt naar deze heerlijke zomerse geur.

Lancaster Le Parfum Solaire 2

De fles van de Lancaster Le Parfum Solaire is erg mooi en simpel. De fles doet me een beetje denken aan een zonsondergang in de zomer. Normaal draag ik in de zomer (vooral als ik in de zon ga) geen parfum. Maar het schijnt dat dat met deze parfum wel zou kunnen.

Top Notes: Aldehyden, Citroenolie, Lelietjes-van-Dalen en Ylang-ylang

Heart Notes: Jasmijn, Waterhyacint, Rozenblaadjes en Kaneel

Base Notes: Witte musk, Heliotroop, Viooltjes en Cabreuvahout

Lancaster Le Parfum Solaire 1

Het is wel een sterke geur. Ik zou dan zelf ook niet meer dan 1 spuitje opdoen want het kan best heftig overkomen. Toch vind ik het een heerlijk zomerse geur die me gelijk mee sleept naar het strand, de zee en de warme zon. De Lancaster Le Parfum Solaire 100 ml kost normaal € 45,- maar bij Douglas hebben ze nu 10% korting en kost hij nog maar €40,50!

Wekt de zonnebrand geur bij jou ook mooie zomerse herinneringen op?

Nieuwehandtekening