Met het prachtige weer de hele week krijg je de zomer wel heel makkelijk in je bol! Maar wat zijn dan nu de absolute summer essentials? Ik laat je ze zien. Lees je mee?

Ben je niet zo zeker over je lichaam, en wil je wanneer je het zwembad uitkomt toch liever alles een beetje bedekken? Dan zul je waarschijnlijk net zo blij worden als mij met een heerlijk strandjurkje of jumpsuit. Ik kocht bij LASCANA een prachtig strandjurkje van het merk Sunflair. Dit is toch wel een van de mooiste beach kleding merken als je het mij vraagt. De jurkjes zijn niet alleen als jurkje te dragen maar ook als rok. Ik wissel op deze manier zelf altijd graag even af.

Natuurlijk kan een lekker zomers luchtje ook niet ontbreken. Onlangs bracht s.Oliver de nieuwe eau de toilette uit genaamd Feels like summer. De Feels Like Summer eau de toilette is zowel voor vrouwen als mannen verkrijgbaar. Hoewel de flacons dezelfde vorm hebben zijn ze wel beide anders door de achtergrond en kleuren. De geur wordt omschreven als een ‘fruitige cocktail in een barretje aan het strand’. Dat klinkt goed toch!

Topnoten – Perzik, citroen, thee
Hartnoten – Oceaan, jasmijn, pioenroos
Basisnoten – Muskus, ambrox, sandelhout

De laatste musthave voor deze zomer is de geweldig ruikende droogshampoo Amazing Grace van het merk Philosophy. Na een dagje strand even je haar opfrissen om gelijk door te kunnen gaan naar een feestje? Dan is een droogshampoo echt een musthave! Deze van Philosophy werkt voor mij heel goed, mijn haar word niet met maar wel een stuk frisser. Ik ben dus echt een voorstander!

Laat de zomer maar komen! Ik ben er klaar voor. Mijn summer musthaves zijn dus het strandjurkje van LASCANA, een heerlijke parfum van S.Oliver en een fijne droogshampoo van Philosophy om direct door te kunnen van het strand naar het restaurant.

Wat zijn jouw summer favorites?

Handtekening Jamey