IMG_1108

Ik heb onlangs de Lipikar wasgel van La Roche-Posay mogen testen. Zelf heb ik een enorm gevoelige huid. Ik heb regelmatig last van een droge, gescheurde huid maar aan de andere kant kan het ook in eens heel vet worden. Daarom is het voor mij heel belangrijk goede douchegel te gebruiken. 

De Lipikar wasgel van La Roche-Posay is ideaal voor het reinigen van gezicht, lichaam, intieme zones en gevoelige hoofdhuid. Wat ik persoonlijk ook erg fijn vind is dat de gel voor dagelijks gebruik is.

IMG_1107

Het viel me gelijk op dat ondanks dat het een hele neutrale maar toch frisse geur heeft. Normaal vind ik douchegels wat dikker aanvoelen. Deze douchegel is vrij waterig. Wat opzicht niet erg is maar wat wel wat lastig doseren is. Je moet dus wel oppassen als je de dop open maakt want de gel komt er gelijk uit.

IMG_1111

Na gebruik van de douchegel voelde mijn huid erg zacht aan. Normaal krijg ik na het douchen een droge huid. Maar in dit geval was dat een stuk minder. Het is misschien niet de goedkoopste douchegel maar het is zeker weten de moeite waard voor mijn huid.

IMG_1104

De Lipikar wasgel van La Roche-Posay is te koop in 200 ml (€6,75), 400 ml (€9,95) en 750 ml (€11,90).

Heb jij ook zo’n gevoelige huid?

handtekeninglichtroze