Kruidvat Skin Science Derma Sensitive Serum

De verzorgingslijn Science Derma Sensitive bestaat uit vier producten voor de gevoelige en belooft de natuurlijke huidbarrière te herstellen, te kalmeren en te beschermen. Ik heb het serum uit deze lijn de afgelopen periode dagelijks gebruikt. En vandaag lees je dan ook meer over mijn ervaring met de Kruidvat Skin Science Derma Sensitive Serum.

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive Serum

Over Kruidvat Skin Science Derma Sensitive Serum

Veel mensen hebben tegenwoordig veel last van een gevoelige huid en daar zijn een tal van speciale verzorgingsproducten voor verkrijgbaar. Vaak wel voor een hogere prijs maar nu heeft kruidvat een eigen lijn met fijne en milde producten voor de gevoelige huid, alleen dan voor een fijner prijsje.

De problemen die je vaak ziet bij een gevoelige huid is een droge, jeukende, rode huid. Ook reageert een gevoelige huid sneller en op producten die niet mild zijn. Zo heb ik gauw last van een branderige huid en bultjes als ik producten gebruik die niet voor de gevoelige huid zijn.

De Kruidvat Skin Science Derma Sensitive lijn bestaat uit de volgende producten;

  • Science Derma Sensitive Day Cream
  • Science Derma Sensitive Night Cream
  • Science Derma Sensitive Soothing Oil
  • Science Derma Sensitive Serum

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive Serum

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive Serum

De verpakking

Het serum zit in een plastic flacon voorzien van een pompsysteem, dat maakt het doseren van het product makkelijker. De lijn valt op door zijn witte verpakking, en oogt rustig en clean daardoor.

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive Serum

Het gebruik

Ik gebruik het serum in de ochtend en avond op een gereinigd gezicht. Ik neem ook mijn hals en decolleté hierin mee. De textuur is zacht en romig met een subtiele zachte geur. Het resultaat is een gehydrateerde huid van binnenuit. Als ik kijk op langer termijn zie ik zeker verschil. Mijn huid oogt stuk rustiger. Ik heb geen last gehad van een branderig gevoel of andere irritatie. Het serum is makkelijk te verdelen en trekt snel in.

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive Serum

Skin Science Derma Sensitive Serum doet zeker niet onder voor de duurdere merken. Hij is erg fijn en mild en doet wat het moet doen. Het is een fijne en goede basis voor je overige verzorging.

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive Serum is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €5,49