Kruidvat Q10 + Vitamine C

De basis van een goede huidverzorging is heel belangrijk om je gezicht optimaal in goede conditie te houden. Vandaag laat ik jullie een mooie nieuwe en betaalbare gezichtsverzorgingslijn zien namelijk Kruidvat Q10 + Vitamine C. Lees je gauw mee?

Kruidvat Q10 + Vitamine C

Kruidvat Q10 + Vitamine C

Dagcrème Q10 + Vitamine C

Deze dagcrème geeft de vermoeide huid weer energie en helpt effectief te beschermen tegen huidveroudering. De crème voelt zacht en vol aan en heeft een subtiele verfrissende geur. De Q10 + Vitamine C dagcrème maakt de huid zachter en laat het weer stralen. Ik heb zelf drie dagen deze dagcrème gebruikt. Vond hem fijn werken in het begin, gaf hydratatie en trok snel in. Maar na drie dagen kreeg ik van deze lijn uitslag op mijn gezicht dus ben er per direct mee gestopt. Na mijn zwangerschap en nu ik wat ouder ben is mijn huid toch veranderd en kan ik helaas niet alles meer hebben.

Dit hoeft niet te zeggen dat het bij iedereen gebeurd. Vriendinnen en ook mijn zus gebruiken al jaren de eigen merk lijnen van Kruidvat zonder problemen. Alleen zou ik wel voorzichtiger zijn als je al een gevoelige huid hebt.

Dagcrème Q10 + Vitamine C is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €3,99

Kruidvat Q10 + Vitamine C

Kruidvat Q10 + Vitamine C

Q10 + Vitamine C Nachtcrème

Aanvullend op de dagcrème is er deze nachtcrème. Als je producten gebruikt voor je gezicht raad ik altijd aan om het van een en hetzelfde merk te doen. Die zijn namelijk meer op elkaar afgestemd en daardoor behaal je ook het beloofde resultaat vaak.

Ook deze helpt de vermoeide huid weer te stralen en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen. Deze nachtcrème is wat voller als de dagcrème en heeft dezelfde zachte frisse geur. De eerste dagen van gebruik vond ik hem fijn en voelde na de nacht mijn huid zacht en soepel aan. Of het effect op langer termijn echt werkt kan ik niet zeggen.

Q10 + Vitamine C Nachtcrème is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €3,99

Kruidvat Q10 + Vitamine C

Kruidvat Q10 + Vitamine C

Q10 + Vitamine C Oogcrème

Zeker je huid rondom je ogen hebben meer verzorging nodig als je ouder word en denk dat je daar niet vroeg genoeg mee kan beginnen. Ik merk nu dat na mijn 30e de huid veranderd is rondom mijn ogen en heb ook meer last helaas van wallen. Oogcrèmes kunnen je daar bij helpen om het te verminderen voorkomen dat gaat hem helaas niet worden.

Oke, maar even terug naar deze oogcrème van Kruidvat. De oogcrème geeft de vermoeide huid weer energie en zorgt ervoor dat de huid er rond weer gaat stralen. Je kan door middel van het kleine tuitje het product gemakkelijk doseren en per keer heb je echt maar een klein beetje nodig. De oogcrème voelt verfrissend en fijn aan.

Q10 + Vitamine C Oogcrème is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €3,49

 

Wat is jouw ervaring met de eigen merk gezichtsproducten van Kruidvat?