Laatst heb ik mee gedaan aan een win actie van The Body Shop. Ze vroegen bij deelname om jouw ultieme skincare tip te delen. Mijn tip was: drink voldoende water! Vandaag heb ik nog een tip voor je zodat je voldoende water blijft/gaat drinken!

IMG_2792

Regelmatig water drinken zorgt voor een strakkere en jongere huid. Ook zorgt het er voor dat je huid egaler en mooier van kleur word. Wat ik zelf een prettig effect vind van water drinken is dat mijn “honger” gevoel langer uit blijft. En tja, dat scheelt toch weer snacken! Zelf drink ik (nog steeds) niet voldoende water. Ik grijp toch snel een kopje koffie of een groene ijsthee. Toch wil ik daar wel verandering in brengen. Daarom heb ik nu een KRNWTR fles!

KRNWTR drinken

IMG_2789

De fles is gemaakt van RVS en is daarom duurzaam. Ook blijft je water lekker koel, als ik namelijk ergens een hekel aan heb is het wel lauw water! Ik heb zelf gekozen voor een mint groene fles met een knal roze dop. De dop is ook 100% waterdicht dus last van lekkende flesjes zul je niet meer hebben. Naast de gewone dop heb ik ook een extra dop besteld. Namelijk een sport dop. Zo kan ik ook mijn fles lekker meenemen op de fiets, naar de sportschool of tijdens een wandeling. Altijd handig toch!

IMG_2794

De fles is verkrijgbaar in 8 super hippe kleuren en er zijn ook allemaal verschillende doppen voor te krijgen. Een fles heb je al voor €19.95 en wat ik erg mooi vind is dat 5% van alle omzet ook nog een naar de Plastic Soup Foundation gaat. Dit is een goed doel dat strijd tegen plastic afval in het water. Niets doet mij meer pijn dan dieren in nood door ons afval. Dus ik ben blij dat KRNWTR PSF steunt!

Ook interesse in een duurzame KRNWTR fles? Neem dan even een kijkje op KRNWTR.nl

Nieuwehandtekening