Dat ik niet de beste chef in huis ben is wel duidelijk. Maar dat wilt niet zeggen dat ik het niet af en toe probeer. Met behulp van mijn HelloFresh box heb ik afgelopen week een aantal heerlijke, verse en ook nog eens gezonde gerechten gemaakt. Ik laat jullie er graag een zien. Kijk je mee?

HelloFresh is tegenwoordig niet meer weg te denken als het gaat om koken. Naast dat ik ze regelmatig in de stad zie staan lees ik ook regelmatig lekkere recepten online die zijn voortgekomen uit deze maaltijd box. De HelloFresh box zit vol met ingredienten voor 3 tot 5 avondmaaltijden en word inclusief de recepten thuis bezorgt. In totaal zijn er 3 verschillende boxen. De Original, Veggie en Familybox. Daarnaast zijn er ook een aantal eenmalige boxen voor bijvoorbeeld de kerst of voor een heerlijke gourmet avond.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik heb gekozen voor de original box. Deze is samengesteld voor 2 personen en is lekker gevarieerd. Zo had ik zowel een vegetarische maaltijd, een vlees maaltijd en een lekkere vis maaltijd. Vandaag laat ik jullie mijn favoriet uit de box zien, namelijk de Orzo met broccoli, pecorino en pijnboompitten.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Orzo met broccoli, pecorino en pijnboompitten. Toen ik dit las dacht ik echt, wat in godsnaam is Orzo!? Ik dacht een gek stuk vlees waar ik nog nooit eerder van had gehoord, maar het bleek Italiaans te zijn voor gerst, een soort gedroogde pasta soort. En wauw wat is dat lekker zeg!TVC 728x90
recept-orzo

Zoals je hierboven kan zien is het ook echt niet heel erg moeilijk om te maken. Bovendien is het ook zo klaar. In totaal was ik denk ik 20 minuten bezig om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Valt mee toch? Nou moe tik wel toegeven dat dit niet helemaal volgens het PowerSlim dieet eten is. Maar hé, het is altijd beter dan een hamburger bij Mac Donalds!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De HelloFresh box heeft mij absoluut verbaast. Ik ben enorm te spreken over de box en denk er ook zeker over na om een abonnement af te nemen als ik klaar ben met PowerSlim. Zo heb je namelijk al wekelijks een heerlijke maaltijd die niet alleen vers en gezond is maar ook vernieuwend voor iemand die niet zo handig is in de keuken zoals als ik.

Heb jij de HelloFresh box al eens geprobeerd?

Handtekening Jamey