Kneipp Handcrème Cherry Blossom

Afgelopen maanden heeft iedereen meer zijn handen gewassen dan ooit te voren. Hierdoor zijn mijn handen een stuk droger geworden en hebben ze meer verzorging nodig. De Kneipp handcrème Cherry Blossom kwam als geroepen! Dus ben jij opzoek naar een heerlijke geurende en voedende handcrème, lees dan gauw verder!

Kneipp Handcrème Cherry Blossom

Over Kneipp Handcrème Cherry Blossom

Kneipp Cherry Blossom is de nieuwste en wat mij betreft een van de lekkerste lijnen van Kneipp. De lijn bevat natuurlijke verzorgende rijstkiemolie en kersenbloesemextract. En vooral het laatste ingrediënt zorgt voor heerlijke intensief gehydraterende handen die er verzorgt uit zien.

In lijn Kneipp Cherry Blossom zijn de volgende producten verkrijgbaar:

  • Kneipp Badkristallen Cherry Blossom 500 gr
  • Kneipp Body Lotion Spray Cherry Blossom 200 ml

Kneipp Handcrème Cherry Blossom

Verpakking

De tube heeft inhoud van 75ml. en is makkelijk mee te nemen in je tas. Er is een kleine opening waar het product uitkomt en je kan het goed doseren.

Kneipp Handcrème Cherry Blossom

Kneipp Handcrème Cherry Blossom

Werking en geur

Voor je handen heb je een kleine hoeveelheid nodig. Deze handcrème smeert fijn uit en laat geen vettig laagje achter. Bij het in masseren van de handcrème neem ik ook goed de nagelriemen mee hier masseer ik even per keer wat langer zodat het goed opgenomen kan worden door de huid. Ik merk onmiddellijk dat deze handcrème mijn handen weer glad maakt, goed gehydrateerd en ze voelen weer heerlijk zacht aan. De geur is zacht en zoetig maar niet te overheersend.

Kneipp Handcrème Cherry Blossom

Conclusie

Ik ben erg tevreden met deze handcrème en dit bevestigd weer waarom ik persoonlijk graag de producten van Kneipp gebruik; Het is o.a. dierproefvrij, geen conserveringsmiddelen en minerale oliën. Kneipp Second Handcrème verzacht, hydrateerd en voed mijn handen. Dus ben je opzoek naar een intensieve verzorgende handcrème dan kan ik je deze zeker aanraden!

Kneipp Handcrème Cherry Blossom is verkrijgbaar voor €8,08 bij diverse drogisterijen