Vreselijk, weer een lege douchegel verpakking in de badkamer. En het gekke is, ik ben de enige die hem gebruikt. Of toch niet? NEE! Bram jat elke keer mijn douchegel! Vind jij dat ook zo vervelend? Nou bij ons is het vanaf nu afgelopen! Kneipp komt namelijk met de oplossing!

Mijn mannetje gebruikt het liefst altijd mijn dure Body Shop douchegel. En deze gebruikt hij voor zowel zijn lichaam als zijn haar. Voor hem maakt het allemaal niet zo uit. Kneipp speelt daar super goed op in. Ze hebben namelijk 2-in-1 shampoo’s voor mannen ontwikkeld!

IMG_2990

2-in-1 Douche Ready to Go – €4,99
Kneipp heeft geluisterd naar mannen. Maak het zo makkelijk mogelijk en mannen zijn blij! De natuurlijke verzorgende formule met citroengras en Guarana minimaliseert het vochtverlies en beschermt de huid tegen uitdroging. De dynamische geur is stimulerend en activerend terwijl huid en haar mild worden verzorgd. Het is een heerlijk frisse geur en ik moet stiekem bekennen dat ik deze douchegel ook wel zou willen gebruiken!

IMG_3002

2-in-1 Douche Cool Freshness – €4,99
De douche cool freshness zegt het eigenlijk al. Het is een heerlijk verfrissende douchegel die zorgt voor maximale verfrissing en energie. De natuurlijk verzorgende formule met cool mint en zeemineralen, minimaliseert het vochtverlies van de huid en beschermt de huid tegen uitdroging. De verkoelende, frisse geur revitaliseert en reinigt tegelijkertijd huid en haar op een subtiele manier. Deze douchegel vind ik persoonlijk echt mannelijk. De typerende mannen mint geur is heerlijk fris en daarbij ook mijn vriend zijn favoriet.

IMG_3006

Voordelen van Kneipp for men

♥ natuurlijk verzorgende formule
♥ beschermt de huid tegen uitdroging
♥ een verbeterd huidgevoel tijdens en na het douchen
♥ voor body en hair

IMG_2997

Verkrijgbaar:
Alle Kneipp Men producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Etos, Albert Heijn XL en Bol.com.

Ik ben benieuwd of mijn vriend vanaf nu van mijn douchegel af blijft! Doet jouw vriendje ook het zelfde?