De nieuwe Kneipp Beauty Geheim Body Crème is verslavend lekker en is verrijkt met natuurlijke oliën, een echt cadeautje voor de huid. De producten van Kneipp Beauty Geheim verzorgt, hydrateert en voedt de huid.

Kneipp Beauty Geheim Body Crème

Kneipp Beauty Geheim Body Crème

Over Kneipp Beauty Geheim Body Crème

De complete verzorgingslijn van Kneipp Beauty Geheim is verkrijgbaar in verschillende producten, zoals; doucheproducten, badproducten, scrubben en heerlijke oliën  om de huid extra te verwennen. Er zijn vier geheimen van Moedernatuur verwerkt in verzorgingslijn van Kneipp Beauty Geheim:

  • Arganolie – voor weerstand, zachtheid en glans van de huid
  • Wonderboomolie – voor een gezonde huid en stralen teint
  • Olijfolie – voor gezonde vochtbalans van de huid en het tegengaan van huidveroudering
  • Marulaolie – met een therapeutische werking op het natuurlijke herstel van de huis.

Kneipp Beauty Geheim Body Crème

Mijn ervaring

De Kneipp Beauty Geheim Body Crème is een grootte pot met een inhoud van 200-ml dus daar kan je flink wat aantal keren gebruik van maken. De créme voelt heel zacht en romig aan en direct na het eerste gebruik merk je dat de huid zijde zacht en gehydrateert aanvoelt. Ik was meteen verkocht aan de geur, net als de creme een zachte geur van welness. De creme trekt snel in en laat geen vettig laagje achter op de huid.

Tip: Je kunt de producten ook afwisselend gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld ’s ochtends de Beauty Geheim Body Cremé en ’s avonds de Beauty Geheim Huidolie, dan ben je ervan verzekerd dat jouw huid de optimale hoeveelheid voedende en hydraterende bestanddelen krijgt.

Kneipp Beauty Geheim Body Crème

Product voordelen

De producten zijn allemaal vrij van parabenen en geen synthetische mineraalolieën of siliconenolieën. Kneipp weet namelijk dat juist deze ingrediënten je huid uit balans kunnen brengen.

Kneipp Beauty Geheim Body Crème

Conclusie

De oliën die in de Kneipp Beauty Geheim Body Crème verwerkt zitten geven mijn huid een intensieve voeding. De huid blijft de hele dag zacht en gehydrateerd aanvoelen.

Kneipp Beauty Geheim Body Crème is verkrijgbaar voor €9,99-200ml

Ben jij al bekend met de verzorgingslijn Kneipp Beauty Geheim?