Sinds kort is de Beautiful Shape lijn van Kneipp uitgebreid met twee nieuwe producten; de body scrub en de body lotion. De body olie is al sinds vorig jaar te koop maar had hem zelf nog niet. Ik heb Kneipp Beautiful Shape Body Lotion, Body Scrub & Huidolie voor jullie getest, kijk je mee!

Kneipp Beautiful Shape Body Lotion, Body Scrub & Huidolie

Over Kneipp Beautiful Shape

De productlijn van Kneipp Beautiful Shape is verrijkt met Sandelvrucht & druivenpitolie en zit vol met vitamine E. Vitamine E  staat er om bekend de huid te beschermen tegen vrij radicalen en tekenen van huidveroudering tegengaan. Sandelvucht heeft als eigenschap om de doorbloeding te bevorderen en daardoor de huid steviger word.

Kneipp Beautiful Shape Body Lotion, Body Scrub & Huidolie

Kneipp Beautiful Shape Body Scrub

Ik ben een liefhebber van body scrubs en gebruik ze. In deze scrub van Kneipp zitten hele fijne jojoba wax korrels die heel zacht voor de huid. Ik breng de srcub aan op een vochtige huid en breng het met een rond draaiende beweging aan. De scrub voelt vol aan en je merkt gelijk dat de huid zachter word. Vervolgens alles goed afspoelen en daarna is de huid heerlijk zacht en soepel. De geur van deze lijn is zacht en fris.

Kneipp Beautiful Shape Body Lotion, Body Scrub & Huidolie

Kneipp Beautiful Shape Body Lotion

Nadat je de body scrub gebruikt hebt is de body lotion een perfecte aanvulling. Ik gebruik de body lotion graag in de ochtend na het douchen. De body lotion voelt licht aan en word snel door de huid opgenomen. Direct na de eerste keer gebruiken merkte ik dat de conditie van mijn huid verbeterd.

Kneipp Beautiful Shape Body Lotion, Body Scrub & Huidolie

Kneipp verstevigende huidolie

Huidolie gebruik ikzelf het liefst in de avond omdat het een langdurig vettig laagje achterlaat en kan afgeven op kleding. Ik vind de olie is echt heerlijk, dit lijkt de huid nét wat zachter te maken als de body lotion en dus ideaal voor mensen met een gevoelige en drogen huid. Vooral op de extra droge plekken zoals; ellebogen, knieën. Het maakt de huid soepel en minder droog.

Kneipp Beautiful Shape Body Lotion, Body Scrub & Huidolie

Om nu vast te stellen of het daadwerkelijk helpt om de huid te verstevigen vind ik moeilijk om te zeggen, bij mezelf is het niet opgevallen. Maar buiten dat om vind ik het erg fijn dat de producten de huid zacht maakt en verzorgend werkt.

Kneipp Beautiful Shape Body Lotion, Body Scrub & Huidolie is vanaf maart verkrijgbaar bij de drogist.