Na de zomer beginnen alle scholen weer, dat betekent natuurlijk dat je weer schoolspulletjes moet gaan inslaan. Ik heb een aantal super leuke tips voor je. Namelijk de Marble Macbook covers, schooltassen en toffe waterflessen! Kijk je mee?

IMG_6114

De Marble trend is eigenlijk nergens meer weg te denken. Denk maar aan kaarsenhouders, placemats en andere woonaccessoires. Dus waarom zou je het ook niet terug laten komen in je school/kantoor spullen? Een van de items waar ik echt helemaal blij van werd waren deze super mooie Marble MacBook Covers. De cover is gemaakt van lichtgewicht polycarbonaat kunststof waardoor hij extra stevig is. Natuurlijk niet geheel onbelangrijk als je je MacBook meeneemt in je werk of schooltas.

IMG_6117

De MacBook Air 13 inch covers zijn er in verschillende kleuren. Ik zelf heb gekozen voor de wit/grijze variant. Maar ze hebben ook een zwart/witte, zwart/goude en bruine variant. Dus voor iedereen is er wel een geschikte kleur. Nou had ik voor ik deze MobiGear case had ook een cover. Deze was alleen best zwaar van zichzelf waardoor mijn MacBook gelijk veel meer woog. Gelukkig is deze case super licht en merk je er bijna niets van in gewicht. Voor de bloggers onder ons, deze case is ook super leuk als achtergrond op je foto’s!

IMG_6109

IMG_6039

Ook kwam ik online nog deze super leuke Herschel Dawson White Gum tas tegen. Ik ben zelf geen scholier meer maar reis nog wel vaak. En om alles in een handtasje te proppen is niet handig. Zeker niet als ik mijn MacBook, Camera en andere Macbook accessoires mee moet nemen. De Herschel tas vind ik ook echt een toffe manier om je outfit mee af te stylen. Wat vind jij?

IMG_6126

Een hele dag in de schoolbanken? Dan is een beetje verfrissend water ook wel erg lekker. Flinnter.nl heeft super handige A5 drinkflessen. Zoals de naam al zegt zijn ze net zo groot als een A5 formaat boek. Hij past dus zeker in je tas mee! In de fles past 750ML water (dat is al 30% van het water wat je op een dag moet drinken). De Flinnter waterfles koop je al voor €19,95.

Ik ben benieuwd, gebruiken jullie ook een cover om je laptop te beschermen?

Handtekening Jamey