Nu het eindelijk écht zomer is in Nederland vond ik het wel een goed idee om mijn kledingkast een boost aan zomerkleding te geven. Zo heb ik de afgelopen weken een aantal ontzettend toffe items uitgekozen. Een winkel waar ik o.a. een aantal leuke kledingitems vond is Takko. Vandaag vertel ik er meer over en laat ik de items aan je zien.IMG_6356.

Takko is een kledingzaak welke je in verschillende steden in Nederland kunt vinden. Bij mij in de stad zit ook een filiaal van Takko tegenover de Primark. Naast dameskleding verkoopt Takko ook heren-en kinderkleding. Het fijne van Takko vind ik met name de kleine prijzen want de kleding is allemaal heel erg betaalbaar. Ik loop er dan ook met enige regelmaat binnen om even rond te kijken en met name voor kinderkleding kan ik daar altijd goed slagen.

Nu de kinderen zeer ruim zitten met hun zomerkleding voor dit seizoen vond ik het wel weer eens tijd voor wat leuke items voor mezelf. Ik laat vandaag drie kledingstukken zien en vertel er wat meer over.

IMG_6334.

Wat kan er nou echt niet ontbreken in je kast als het om zomeritems gaan? Juist, een fijne jurk. Met name de kleur vind ik echt prachtig, ik heb maar weinig rood in mijn kast hangen maar dit is zeker een aanwinst die welkom is. De jurk sluit mooi aan zonder gelijk heel strak te zitten. Met name op de hele warme dagen vind kleding die heel strak zit niet fijn. De jurk heeft leuke kwastje als detail en valt ongeveer tot aan de knie. Een mooie tussenlengte dus. Ik heb deze jurk in een maat extra small maar is meer te vergelijken qua pasvorm met een ruime S.

blouse

Het tweede item waar ik echt heel erg blij mee ben is deze mouwloze blouse. Door de oranje kwastjes geeft het in combinatie met het printje me echt zo’n Ibiza stijl gevoel. Deze blouse heb ik in maat 38, dit is normaal gesproken te groot maar de blouse zit prima en valt daarmee dus redelijk klein, zeker als je nagaat dat ik normaal maat 34/36 heb. De blouse is wel ietwat transparant dus een hemdje eronder dragen is zeker een must. Ik heb de blouse al vaak gedragen want doordat deze zo luchtig is, is het het ideale kledingstuk voor deze warme dagen.

IMG_6347.

Als laatste wil ik nog dit leuke shirt laten zien. De camera pakt de kleur iets meer neon op dan het shirt in werkelijkheid is maar een fel exemplaar is het zeker. Ik was direct verliefd op de leuke fringes als detail bij de armen. Dit is oprecht een heel leuk en zomers item waar ik ook al veel gebruik van heb gemaakt. Het shirt draag ik in een maat S en valt qua pasvorm mooi op maat. Het shirt valt qua model net even wat ruimer maar daar ben ik dan persoonlijk ook een groot liefhebber van. Al met al een heel fijn shirt waarvan ik denk dat een hoop dames het goed kunnen hebben.

Al met al ben ik erg blij met deze drie nieuwe aanwinsten. De blouse en het shirt heb ik al veel gedragen. De jurk nog wat minder maar ook deze zal zeker gelegenheden aanbieden om aan te kunnen doen. Mocht je een keer in de stad zijn en een Takko filiaal zien dan kan ik je zeker aanraden eens een kijkje te nemen.

Was jij al bekend met Takko?

handtek ellen