Kijk tip: Trolls 2: Wereldtour op DVD + WIN!

Met al dat extra thuiszitten is Netflix onze beste vriend geworden. Maar er komen ook nog steeds leuke films uit op DVD! Vaak zijn dit de nieuwere films, die nog niet op Netflix staan. Onze kijk tip van vandaag is: Trolls 2: Wereldtour! Deze film is net uit op DVD en een echte kijk tip voor tijdens de lockdown. Lees snel verder voor onze ultieme filmavond en vergeet niet mee te doen aan de leuke winactie!

Trolls 2: Wereldtour

Trolls 2: Wereldtour is een film van Dreamworks Animation (bekend van o.a. Shrek) en is het vervolg op de bekende film Trolls. Het verhaal gaat verder: Poppy en Branch doen een ontdekking, ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met diverse muziekstijlen: funk, techno, klassiek, country, pop en rock. Hun wereld wordt nog muzikaler. Sinds eind december is deze film uitgebracht op DVD, zodat je er thuis van kunt genieten samen met je kids! De film is origineel Engels, maar is Nederlands ingesproken door o.a. Sharon Doorson (Poppy), Buddy Vedder (Knoest) en Carlo Boszhard (Hickory).

YouTube video

Tips voor een filmavond

Nu we elke dag (en avond) thuiszitten, vinden wij het heerlijk om een filmavond of -middag te houden! Onze tips voor een perfecte filmavond:

  • Plan een vast moment in de week voor filmavond of filmmiddag. Bijvoorbeeld zaterdagavond of zondagmiddag.
  • Maak het knus in de woonkamer! Dekentjes erbij en de lampen gedimd.
  • Zorg voor lekkere hapjes en drankjes! Het is ook leuk om samen met je kinderen iets voor te bereiden, dan heb je meteen een middagbesteding.
  • Laat elke week iemand anders een film uitkiezen, zo blijft het leuk voor iedereen.

Trolls Wereldtour Anti-Verveel-Vakantie-Pakket

De kids hebben weer vakantie, en vervelen hoeft echt niet hoor! Met dit leuke gratis Trolls Worldtour Anti-Verveel-Vakantie-Pakket zijn ze weer even zoet. Download leuke kleurplaten en puzzels van je favoriete trollen.

Win: maak kans op een DVD van Trolls 2: Wereldtour!

Wil je nu ook een echte filmavond houden samen met je gezin? Doe dan mee aan onze winactie! Wij mogen maar liefst 3 van jullie blij maken met een DVD/Blu-Ray van Trolls 2: Wereldtour. Laat in een reactie (onder dit blog of op Facebook/Instagram) achter dat je meedoet en wat jouw ultieme filmavond is. De winnaars wordt over 2 dagen bekend gemaakt!

Wat is jouw ultieme filmavond?

Kijk tip: Trolls 2: Wereldtour op DVD + WIN!