Als ouder ben je altijd ongerust. Je kindje in de gaten houden wanneer je op straat bent, en nog erger, tussen een massa mensen, zorgt voor flink wat stress. Wat als je hem of haar kwijt raakt? Gelukkig is daar een hele fijne oplossing voor, namelijk de GPS horloges van One2Track! Wij ontvingen de One2Track Connect Go en vertellen er vandaag alles over.

One2Track Connect Go

Sinds Brody kon lopen rende hij weg. Geloof het of niet, maar twee jaar lang heeft de knul gerend. Elke seconde die hij zag ging hij er vandoor en het ergste was dat hij ook niet meer terug kwam. Voor ons heeft dat voor aardig wat stress momentjes gezorgd. Nu hij wat ouder is doet hij dat gelukkig niet meer, maar nu is er een ander euvel. Meneer wilt namelijk, net als zijn grote zus, ook alleen buiten spelen en wat verder weg gaan. Om hem goed in de gaten te blijven houden is er dit fijne One2Track Connect Go GPS horloge. Dit horloge is speciaal ontwikkeld voor kindjes en werkt met een prepaid tegoed. Niks geen abonnementen o.i.d., maar gewoon fijn een tegoed dat je naar wens kunt opwaarderen. Dat maakt het voor de ouders ook fijn.

De functies van het GPS horloge

Het horloge heeft lekker veel functies en is tegelijkertijd makkelijk te bedienen voor kindjes. Het horloge werkt samen met de app. Hoe deze heet en hoe je hem download staat allemaal in de gebruiksaanwijzing. Het is heel makkelijk en zo gebeurd. Vervolgens koppel je het horloge met de app en het is klaar voor gebruik.

De GPS functie

Op het horloge zit natuurlijk de GPS functie. Hiermee kun je op huisnummerniveau kijken waar jouw kindje zich bevindt. Heel handig vind ik dat je zones kunt instellen. Wij wonen bijvoorbeeld bij een speeltuintje en meneer mag niet verder dan daar. Ik heb die zone dus zo ingesteld dat als hij wel verder gaat ik direct een melding krijg. Op die manier kun je je kindje meteen tracken en heb je hem of haar zo gevonden.

De SOS functie

Daarnaast zit er een SOS functie op, waarbij je kindje op het knopje aan de zijkant van het horloge drukt en jij meteen een SOS melding krijgt. Hier drukken ze het wel eens per ongeluk in, maar toch is die functie heel fijn.

Bellen

Ook kan je kindje jou bellen en andersom. Ik vind dit heel handig, want wanneer je kindje bijvoorbeeld uit de zone gaat kun je hem of haar bellen. Onze beide kindjes hebben dit horloge (Benthe heeft hem in het roze) en wanneer ze naar het speeltuintje hier schuin tegenover gaan en ze dragen het horloge kan ik hun bellen wanneer ze naar huis moeten komen. Ideaal!

Het mag wel duidelijk zijn dat wij heel blij zijn met de One2Track Connect Go GPS horloges. We nemen ze altijd mee naar dagjes uit en vakanties, want juist dat zijn momenten waar het druk en onbekend is en je kindje wel eens kwijt kan raken. Wil je ook dit horloge bestellen? Neem dan eens een kijkje op One2track.nl. Dit horloge is in meerdere kleuren verkrijgbaar.