Ergernissen in de keuken, je zult ze vast zelf ook wel hebben. Van ruimte te kort in de koelkast tot te veel bakjes en te weinig deksels. Vandaag vertel ik je over mijn 5 ergste ergernissen in mijn keuken! Lees je mee?

Alweer macaroni?! Als je net als ons structureel te veel kookt zul je dit probleem vast wel herkennen. Vaak eten wij 2 dagen het zelfde omdat we te veel maken of te weinig trek hadden.

Huilen in de keuken is iets wat bij ons ook vaak voor komt. Uien zijn echt de grootte ramp! We hebben allemaal verschillende trucjes geprobeerd. Met water in de mond de ui snijden, een bril op of naast een glas water snijden. Het werkt helaas allemaal niet.

keuken 2

Alweer geen ruimte in de koelkast! Al die bakjes, zakjes en flessen.  En allemaal verschillende soorten, maten en kleuren. Het is gewoon een onoverzichtelijke bende. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en van Rosti Mepal verschillende opberg bakjes besteld. Ik had natuurlijk al de Mepal Loomm komen met deksel. Deze gebruik ik al zeer regelmatig als opberg bakjes en nu heb ik ook de Ping serveerschalen.

12325574_10153122763571039_561011617_o

Verbrande vingers is er bij ons gelukkig niet meer bij. Al die plastic bakjes en lomp zware schalen zijn bij ons de deur uit sinds we de Ping serveerschalen hebben. Het mooie er van is is dat ze in de magnetron kunnen en ook een handige stoom en vergiet deksel hebben. Zo verbranden we ons niet meer keer op keer aan de opgewarmde lasagne.

12315254_10153122763806039_893927516_o

In het receptenboek ziet het er altijd smakelijker uit. Hoe ik ook mijn best doet om die ovenschotel zo mooi op te maken het ziet er nooit zo uit als op het plaatje. Laat staan hoe de keuken er dan uit ziet. Het lijkt dan wel alsof er oorlog in de keuken was.

keuken 1

Dit waren mijn ergste ergernissen. Wat zijn jouw ergernissen in de keuken?

Nieuwehandtekening