Ieder jaar blijft het weer lastig, wat moet je nu weer voor cadeautjes kopen voor onder de kerstboom? In dit blog helpen wij je daarbij! Je leest hier welke kerstcadeautjes je kunt kopen om niet de mist mee in te gaan.

Cadeaubon

Een cadeaubon is altijd goed. Het is misschien niet het meest leuke cadeau om te geven, maar je maakt hier iedereen blij mee. Je kunt een winkel of webshop naar keuze kiezen, waarbij je zeker weet dat degene waar de cadeaubon voor is, hier blij mee is. Houd de persoon bijvoorbeeld van make-up en verzorging? Dan is een cadeaubon van Notino een perfect cadeau. Wil je wel wat meer uit te pakken geven? Dan kun je altijd een klein cadeautje erbij geven, zoals een showergel of geurkaars.

Geschenksets

Net als een cadeaubon, is ook een geschenkset een cadeau wat altijd goed is. Geschenksets zijn er in allerlei uitvoeringen en je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Wist je dat er van veel parfums geschenksets te koop zijn? Dit is net wat leuker om te geven dan alleen een parfum. Als je wat minder geld wil besteden, zijn er ook erg leuke giftsets te koop. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie handzeep en handcrème, of een verpakking met verschillende mini’s. Vind je het nog steeds lastig om een leuke geschenkset uit te kiezen? Dan kun je altijd nog gaan voor de cadeaubon.

Vrije tijd artikelen

Een ander makkelijk cadeautje, zijn cadeautjes die geschikt zijn voor vrije tijd. Dit is een breed begrip, maar we zullen de meest populaire kerstcadeautjes op een rijtje zetten:

– Boeken. Houd de persoon van lezen? Dan is een boek altijd goed. Let hierbij wel op de stijl en de schrijver, of dit wel past bij de persoon. Twijfel je? Kies dan voor een boekenbon.

– Spelletjes. Ook met een leuk spelletje zit je altijd goed! De leukste spelletjes van het moment zijn o.a. Ticket to Ride, 30Seconds, Qwixx en Keer op Keer. Dit is ook erg leuk om te kopen voor een dobbelspel.

– Eten / drinken. Niet het meest leuke om te geven wellicht, maar wel altijd goed! Een lekkere fles wijn, bierpakket, kerstchocolade, borrelpakket of een mix om zelf wat te bakken. Dit zijn vooral leuke cadeautjes om ‘erbij’ te geven of tijdens een dobbelspel.

– Geurkaars. Veel dames vinden het altijd heerlijk om in de winter kaarsen aan te steken, vooral een lekkere geurkaars is dan favoriet. Tip: kijk eens naar de geurkaarsen van Woodwick of Yankee Candle.

 

Heb jij al kerstcadeautjes in huis?