red-silver-christmas-ball-ornaments-glitter

1e kerstdag, 2e kerstdag en ja wij hebben zelfs een 3e kerstdag! Dat betekent drie leuke feestelijke outfits! En dat hoeft niet eens heel duur te zijn. Kijk je mee naar mijn ideeën?

Deze jurk is niet alleen leuk maar ook erg feestelijk! Ik vind het altijd zo zonde om een jurk te kopen speciaal voor 1 dag. Ik zoek daarom dus expres naar een leuke jurk die ook gedragen kan worden naar bijvoorbeeld het werk of een ander feestje. Gecombineerd met een leuke clutch en oorbellen is het gelijk een perfecte kerst outfit!

028.00ZUK03333-A01.088_8

Dit leuke marine blauwe jurkje is te koop bij Your Look For Less voor maar €39. Het jurkje is casual chique en heeft een romantische uitstraling door het kant. Ik vind mijn bovenarmen zelf niet zo heel mooi dus ik ben erg blij dat dit jurkje een hele mooie kanten mouw heeft!

sacha 1

Ik ben niet zo heel erg van de open schoenen maar vind een mooie marine blauwe pump hier ook zeker mooi bij staan! De pumps die ik vond voor deze outfit zijn van Sacha en kosten €79,99. Ze zijn niet alleen leuk voor mijn kerst outfit maar ook voor bijvoorbeeld een sollicitatie of naar het werk.

Your look for less

En om de outfit af te maken zou ik een leuke clutch of (oversized) portemonnee er bij dragen. Om het even in het kader van budget te houden, deze leuke portemonnee kost maar €5,50 bij Your Look For Less.

Uiteraard kan je het ook leuk afmaken met een mooie statement ketting of glimmende oorbellen. En na de feestdagen? Gewoon een mooi jasje er over en je hebt een perfecte outfit voor naar het werk!

Nieuwehandtekening