Het gebeurt niet vaak dat ik een box tegen kom die ik nog niet ken. Toch is het zo. Ik kwam namelijk de vrolijke Kawaii box tegen! Een maandelijkse box met allemaal Japanse en Koreaanse Kawaii spulletjes. En ik mag er ook één weggeven! Kijk je mee?

Kawaii (可愛い in het Japans) is een veel gebruikt woord in anime en manga, afkomstig uit Japan. Kawaii betekent schattig en/of lieflijk. Zo wordt het veel gebruikt bij een schattig klein katje, maar het wordt ook tussen geliefden gebruikt. In anime en manga heeft het woord kawaii een veel grotere en bredere betekenis. Hieronder wordt anime verstaan waarin liefde, goedheid, schoonheid en erotiek voorkomt. Het gebruik van grote ogen van personages in anime is een voorbeeld hiervan.

IMG_3783

Voor nog geen €15 (incl. verzendkosten) krijg je maandelijks een box vol met Kawaii spulletjes. Deze maand mocht een Kawaii box reviewen! Laten we eens kijken naar wat er allemaal in zat.

IMG_3785

♥ Kabaya Fish Gummies – Dit zijn heerlijke zoete snoepjes met onder andere mango smaak. In de binnenkant zit een soort gelly.
♥ Caplico mini ice cream candy – Dit is een soort van ijsje. Het koekje smaakt het zelfde als een ijshoorntje. De binnenkant is een soort hardere chocolade mouse.

IMG_3793

♥ DIY Armbanden setje – Een leuk setje om zelf armbandjes mee te maken. Er zitten allemaal verschillende bedeltjes in en ook koortjes om het armbandje mee te maken.
♥ Fragrance Beans – Ik heb geen idee wat ik hier mee moet doen. Het zijn een soort balletjes met een geur..
♥ Kawaii Toast Squishy charm – Echt Kawaii stijl. Een grappig sleutelhangertje in de vorm van een boterham.

IMG_3796

♥ Cute egg mini plush – Een super schattig sleutelhanger knuffeltje in de vorm van een ei.
♥ Moomin mini pouch – En nog een sleutelhanger. Dit keer van de comic Moomin. Het is een klein tasje dus je kan er ook dingen in opbergen.

IMG_3809

♥ Kawaii Foods sticker set – Dit is een sticker setje. De stickers zijn wat dikker waardoor ze een 3D effect geven.
♥ Cute animal greeting card – Een simpel maar schattig kaartje! Altijd handig om in huis te hebben.

IMG_3807
♥ Alpaca Pouch – Dit is mijn favoriet uit de box. Het is een super schattig tasje met een vrolijke alpaca er op. Ik gebruik hem zelf nu als make-up tasje!

IMG_3810

♥ Neck streching bunny pen – tja, een pen. best grappig eigenlijk.

Een bijzonder grappige subscription box al zeg ik het zelf. Wil jij de volgende Kawaii box ontvangen? Vul dan nu de Rafflecopter in en maak kans op je eigen Kawaii box! LET OP: Elke stap die je neemt geld als een deelname. Dus des te meer stappen je neemt des te meer kans je maakt!

a Rafflecopter giveaway Geen fan van Japanse knuffeltjes en prullaria? Dan is er ook nog de Japan Candy Box waarbij je maandelijks een selectie Japans snoep krijgt thuisgestuurd. Ik vind het een leuke box, en ik kan me voorstellen dat mensen die van Anime en Kawaii houden dit echt een super box zouden vinden. Echter ben en blijf ik toch echt fan van de Beauty boxen. De Kawaii box is te zowel los als in abonnementsvorm te koop voor ongeveer €15,- inclusief gratis verzending!

Nieuwehandtekening

samenwerking