Hoewel ik niet alles goedkeur wat de Kardashian dames doen ben ik wel enorm onder de indruk van hun make-up collecties. Ik zat al een tijdje te twijfelen om de Kardashian Beauty Joystick Lipstick pennen te bestellen en nu heb ik ze eindelijk! Benieuwd hoe ze bevallen? Kijk dan mee!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kardashian Beauty is het make-up label dat is opgezet door de Kardashian zussen Kim, Khloe en Kourtney. Ze zijn dan ook alle drie nauw betrokken bij het creëren van de nieuwe producten. Kardashian Beauty is gestart met een make-up lijn om de beauty geheimen van de Kardashians te delen met vrouwen over de hele wereld. De Kardashian zusjes staan bekend om hun perfecte, jaloersmakende make-up looks dus je kan je wel voorstellen dat ik ook dolgraag zulke mooie lippen wil als hun!

 

Kardashian beauty

Kardashian Beauty En-Joystick 3

De Kardashian Beauty En-Joystick Lipstick pennen zien er zoals je misschien al wel verwacht uit als een simpele pen. Heel fijn want dan neemt de lipstick ook niet zo veel ruimte in beslag in je tas! Wat ik erg leuk vind aan de Kardashian Beauty producten is dat ze erg veel moeite hebben gestoken in de verpakkingen. Zo zien ze er allemaal prachtig luxe uit met de witte verpakking en rose gouden details.

Kardashian Beauty En-Joystick 2

Een van de kleuren die ik heb ontvangen heet Babydoll. Dit is een hele mooie opvallende licht roze lipstick met een creamy finish. Het is echt een perfecte kleur voor het voorjaar. Het aanbrengen van deze En-Joysticks is super fijn omdat je met een kleine punt werkt. Je kunt zo heel makkelijk de randen van je lip tekenen en daarna de lippen inkleuren.

Kardashian Beauty En-Joystick

Ook heb ik de kleur Love Hangover van de Kardashian Beauty En-Joystick ontvangen. Dit is een bruinige kleur. In eerste instantie had ik mijn twijfels over deze kleur maar zoals je ziet staat hij prima! Het is een fijne donkere nude kleur met een lichte goude shimmer. Leuk voor een avondje uit maar wat mij betreft kan deze kleur ook op naar het werk. Hij is wel iets minder gepigmenteerd dan de Babydoll, maar dat neemt niet weg dat het een prachtige kleur is.
De kleuren brengen erg fijn aan, maar de houdbaarheid is wat minder lang helaas. Dus wil je de lipstick voor een langere tijd dragen neem hem dan zeker mee in je tas om bij te werken. De Kardashian Beauty En-Joystick is te koop in verschillende kleuren bij makeup-bestellen.nl voor €12,75. Ik denk dat je de kleur Babydoll wel vaker bij mij voorbij zult zien komen!
Wat vind jij van de Kardashian Beauty Producten?
Nieuwehandtekening