Bij elk seizoensverandering verandering wel mijn haar kleur, zo laat ik het in de zomer wat lichter maken en in het najaar wat warme tinten. Voordat ik mijn afspraak bij de kapper maak, raadpleeg ik al tijd eerst internet om te kijken wat ik mooi vind. Hiervan maak ik een soort collage zodat mijn kapster precies een idee krijgt wat mijn wens is. Ik neem jullie vandaag mee in mijn zoektocht en ik laat jullie vandaag de kapsels en haartrends voor de herfst zien, kijk je mee!

Kapsels en haartrends voor de herfst

Mijn kapsel nu

Op dit moment ben ik vooral heel erg blond maar nog niet zolang geleden was ik heel erg donker warm bruin. Ik wil niet mijn blonden haar helemaal kwijt maar vind het wel mooi om in de herfst een mix te maken van licht en donker. Aan de ene kant ben ik een persoon die graag op safe speelt terwijl er ook een kant is in mij die juist van helemaal iets anders houd.

Kapsels en haartrends voor de herfst

Asblond kleur

Dit is een koele blonden kleur en neigt ergens ook wel naar grijs. Zeker voor vrouwen met een koele huidtint erg mooi. Het is nét wat anders maar geeft toch ook wel een natuurlijk effect. De linker foto is subtieler als de rechter maar beide vind ik erg mooi. Ook deze trend blijf je nog veel terug zien.

Kapsels en haartrends voor de herfst

Hier op de bovenstaande foto is de aanzet chocolade bruin gemaakt met een natuurlijke overloop naar blond. Omdat de aanzet mooi donker is maakt het een ideaal kapsels voor blondines zoals ik voor de herfst.

Kapsels en haartrends voor de herfst

Ombré kapsels

Deze kapsels zijn een stuk extremer en gewaagder. Ik vind het gaaf al zou ik zelf niet snel zo doen. Een mooi ombré kapsels wat zowel bij lang als bij een kort kapsel goed kan.

Kapsels en haartrends voor de herfst

Balayage

Wat je ook veel terug blijft zien in de kapsels en haartrends voor de herfst is Balayage. Ik denk dat het een haartrend is die op dit moment het beste bij mij past. Je kan bij balayage ook kiezen voor juist wat extremer voor toch meer op safe waardoor je een natuurlijk effect krijgt.

Kapsels en haartrends voor de herfst

Zoals je kan zien, kan je veel kleuren met elkaar mixen op verschillende manieren, een stijl die mij persoonlijk altijd wel geleden heeft. Door je haar te voorzien van een slag of een krul krijgt je coupe net wat meer elegantie. Heb je zelf wat stijl haar? Dan kun je heen simpel met een krulborstel een fijne krul of slag er in maken. Eind oktober ga ik naar de kapper en denk dat ik voor de Balayage ga.

Voor welke haarstijl ga jij dit najaar?