SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een diamanten ring, een prachtige parel ketting of een gouden armband vol glimmertjes, welke vrouw wilt dat nou niet? Ik heb eindelijk een webshop gevonden die die droom kan waarmaken voor een mooie prijs! Kijk je mee?

Juwelo

Onlangs kwam ik in aanraking met een bedrijf dat prachtige sieraden en edelstenen verkopen voor een geweldige prijs namelijk de online juwelier Juwelo. Juwelo is een bedrijf dat prachtige sieraden met edelstenen verkoopt. Je kunt kiezen uit ongeveer 550 verschillende edelstenen en nog veel meer sieraadontwerpen! In Duitsland, Italië en Engeland zijn ze al heel bekend van TV, ze hebben namelijk een eigen TV zender en sieradenveiling. En nu kun je eindelijk ook mooie en vooral betaalbare sieraden bestellen in Nederland.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik bestelde een witgouden ring met 9 ceylon paarse saffieren uit Sri Lanka. Ik had het nooit verwacht dat ik zo’n mooie ring zou kunnen scoren voor maar €99. De ring was ook te bestellen in andere kleuren maar gezien ik zelf een witgouden ring heb vind ik dat er wel mooier bij passen. De ring heb ik besteld in maat 19. Dit is iets aan de grote kant maar het zit wel wat fijner om mijn middelvinger. Bij alle edelstenen sieraden ontvang je een echtheidscertificaat in de vorm van een creditcard. Zo kun je altijd aantonen dat het om een echte edelsteen gaat.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bij online juwelier Juwelo scoor je niet alleen voordelig mooie sieraden maar ook sieraden met een betekenis. Zo heb ik ook ontzettend leuke sieraden gezien met geboortestenen. Zo kan je naast een mooi sieraad ook een betekenis met je mee dragen. Zoals ik al een paar keer zei is Juwelo ook ontzettend voordelig. Je vind al prachtige ringen voor nog geen €19! Echte edelstenen sieraden aanschaffen was nog nooit zo voordelig!

Je kent de film Blood Diamonds misschien wel. Gelukkig hoef je bij Juwelo niet bang te zijn dat er mensen zijn omgekomen voor een prachtige edelsteen. Alle edelstenen van Juwelo komen namelijk van betrouwbare bronnen die direct aan hun leveren. Hierdoor zit er geen tussenhandelaar tussen en is de herkomst en kwaliteit van de edelstenen gegarandeerd.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Soms zie je wel eens sieraden die net niet in jouw maat is. Ook daar heeft Juwelo aan gedacht. Ze kunnen namelijk gratis je sieraden op maat maken! Geweldig toch? Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe ring en denk dat ik ook nog veel vaker edelstenen zal gaan dragen. Mocht je ook benieuwd zijn geworden neem dan zeker even een kijkje bij dé online juwelier Juwelo.

Draag jij veel edelstenen?

Nieuwehandtekening