Zoals veel mensen wel weten ben ik de laatste tijd veel bezig met mijn gewicht en gezondheid. Nu heb ik onlangs een Coolsculpting behandeling gehad, heb ik Clean Meals geprobeerd en ben ik ook aan het fietsen geslagen. Toch kwam ik weer iets tegen wat ik nog niet had gedaan; namelijk detoxen! Het is behoorlijk heftig, maar wel enorm goed om eens in de zoveel tijd te doen. Vandaag vertel ik je mijn ervaringen over het detoxen met Juizs.

Juizs bied meerdere soorten manieren van detoxen aan. Zo kan je al je maaltijden vervangen door juices maar kan je ook kiezen voor de iets mildere variant Juizs Till Dinner. Ik heb er voor gekozen om de mildere variant te doen omdat ik nog nooit eerder heb gedetoxed en ik denk dat dit beter is om vol te houden.

34342

Juizs Till dinner Detox

Juizs till dinner is de mildere detox kuur van 3 dagen. In plaats dat je alle maatlijden vervangt met sappen vervang je hierbij het avond eten niet. Dat wil niet zeggen dat je aardappelen, vlees en een lekker toetje voor het avond eten kan nemen! Het is wel de bedoeling dat je een lichte vegetarische maaltijd eet als avond eten.

IMG_3328

Overdag bestaat je detox uit 5 juices. 4 liquid salads en 1 flesje heerlijk detox water. De liquid salad is een heerlijke Cold Pressed juice bomvol vitaminen en mineralen die er voor zorgen dat je energieniveau gedurende de dag op peil blijft. Tijdens het detoxen is het erg belangrijk dat je voldoende water drinkt. Vandaar dat er ook een flesje detox water bij zit. Ook zit er een leuk receptenboekje bij waar onder andere goede ideeen staan voor je avond eten.

IMG_3319

Mijn ervaring

De eerste twee juices ging prima dit zijn de spinach en basilicum salades. Tot de lunch kwam. Ik ben totaal geen fan van bieten dus had echt moeite met het wegkrijgen van de beetroot juice. Gelukkig had ik wat komkommer mee en heb ik hier een paar hapjes van genomen om de smaak een beetje te verbloemen. Ik had de eerste dag ook last van hoofdpijn. Dit kwam door dat mijn lichaam behoorlijk aan het ontgiften was. Ook de tweede dag was nog iets lastig. Gelukkig had ik wat tips gekregen van de dames van Juizs waardoor ik de dagen een stuk beter door kwam. Om nou te zeggen dat ik gelijk 4 kilo ben afgevallen zou niet waar zijn. Maar ik voel me wel een stuk fitter. Ik merk dat mijn lichaam alle slechte afvalstoffen heeft verwerkt en nou is het voor mij echt de bedoeling om op de gezonde tour door te gaan!

IMG_3320

Wil jij ook detoxen met Juizs? Neem dan een kijkje in de webshop van Juizs. Je hebt al een 3 daagse detox kuur voor € 64.95!

Heb jij al eens een detox gedaan?

Nieuwehandtekening