Honeysuckle & Davana Cologne

Jo Malone een parfummerk dat ik tot nu toe niet kende. Ik kreeg één van de nieuwste geuren Honeysuckle & Davana Cologne toegestuurd. En meteen dat ik deze geur rook was ik verkocht! Vandaag ga ik je meer over deze heerlijke parfum vertellen, lees je mee?

Honeysuckle & Davana Cologne

Over Honeysuckle & Davana Cologne

Jo Malone Honeysuckle & Davana Cologne is verkrijgbaar in 30ml en 100ml. Ik voel me echt heel gelukkig met mijn 100ml want ben zo verliefd op deze geur. Ik moet mezelf bijna inhouden om hem niet te vaak te gebruiken. De flacon zit in een mooi geschenkverpakking en is afgewerkt met een mooie satijnen strik.

Honeysuckle & Davana Cologne

De flacon

De flacon is van stevig glas en ligt fijn in de hand. De afwerking is heel clean en klassiek vind ik. Eenvoud ik hou er persoonlijk erg van. De flacon heeft zilveren dop die goed stevig erop zit. Ik heb regelmatig dat ik mijn doppen kwijt raak (vraag niet hoe) omdat ze na een keer openen zo los zitten.

Honeysuckle & Davana Cologne

De geur

Nu dan over de geur. De geur is verleidelijk fruitige geur. Het is een combinatie van aromatische rozen en een twist van fruitige Davana. Het hart van de geur warm een vleugje houtachtig, bijna iets mysterieus. Ik ben best wel een groot gebruiker wat parfum betreft en spuit meerdere keren per dag. Het is meer een tik van mij dan dat het echt nodig is. Deze geur breng ik is aanwezig niet te maar een keer spuiten voor een gehele dag is voldoende. Toch als ik aan het werk ben pak ik hem er vaker bij. De geur geeft gewoon zo lekker verfrissend gevoel.

Honeysuckle & Davana Cologne

Jo Malone heeft een groot aanbod aan diverse geuren zowel voor vrouwen als voor mannen. Je begrijpt dat ik nu na deze ervaring ik ook heel benieuwd ben naar de andere geuren, dus ik ga zeker even langs de Douglas om het verdere aanbod te bekijken. De parfums worden gratis geleverd in een mooie geschenkverpakking leuk om cadeau te geven aan een geliefde of gewoon voor jezelf!

Jo Malone Honeysuckle & Davana Cologne is verkrijgbaar bij o.a. Douglas en online bij Jo Malone voor €109,00 100ml

 

Ben jij bekend met de geuren van Jo Malone?