Het is al even geleden dat ik de winactie van Jip & Jij had gewonnen en een prachtige volle box met maaltijden ontving. En omdat iedereen druk bezig is met goede voornemens leek het mij wel erg leuk om jullie hier wat over te vertellen. Lees je mee?

healthbox handleiding

Jij en Jij Healthbox

De Jip & Jij Healthbox is ontstaan door de Foodsisters Janneke & Amande Koeman. De dames zijn vijf jaar terug hun eerste onderneming gestart in de dieetbranche. De Healthbox is hier een van hun succesvolle projecten van geworden! De healthbox is een complete box met dag tot dag maaltijden. Zo hoef je bijna niet meer na te denken over wat je wilt eten en is alles naast lekker ook nog eens gezond.

Amande: “Naast healthy staat smaak bij onze producten hoog in het vaandel. Bij het ontwikkelen van het dieet hebben we het steeds getest bij onze eigen familie en vrienden. Heel gewone, heel bijzondere mensen. Zij moesten continue testen of de producten lekker waren. Zou je deze leefstijl volhouden? Vind je de gerechten lekker? Zelf houd ik van koken en mijn vriend is een echte lekkerbek. De laatste controle-check is mijn zoontje Hidde. Als hij geen vies gezicht trekt dan weet ik het zeker. We hebben weer een heerlijk product gecreëerd”

tasje met producten

Het pakket komt in allemaal kleine papieren tasjes. Elke dag heeft een eigen tasje en in het receptenboekje vind je welke ingrediënten je er nog even zelf bij moet halen. Zoals bijvoorbeeld wat groenten. Bij veel dieeten mag je niet alles eten en zit je vast aan shakes en repen die na een week wel behoorlijk gaan vervelen. Het grote voordeel van dit dieet is dat je wel gewoon lekker mag eten. En je gezin kan ook gewoon lekker mee eten want het is allemaal lekker en makkelijk klaar gemaakt! Je hoeft echt geen keuken prinses te zijn om deze gerechten klaar te maken. Mijn persoonlijke favoriet was de yoghurt met muesli in de ochtend (dit eet ik nog steeds dagelijks) en de volkoren pasta als avond eten.

superfood muesli

Voor mij was dit dieet echt een eyeopener. Je hoeft namelijk niet zo heel veel aan te passen om gezond maar nog steeds lekker te eten. Het enige waar ik wel erg aan heb moeten wennen de eerste paar dagen was de hoeveelheid eten wat je mag. Het zijn allemaal kleine porties en dat was ik zelf niet gewend. Maar als je er eenmaal doorheen bent is het echt super goed vol te houden.

pizza

Een voorbeeld van een dag menu ziet er zo uit:

Ontbijt Zippy Muesli
Tussendoor 1 Skinny Chocolate-chip cookie
Lunch 2 Bio Kaascrackers
Tussendoor 1 Skinny Chocolate-chip cookie
Avondmaaltijd Skinny pizza met spinazie en tomaat
Tussendoor Rauwkost

jip quiche

De Healthbox is te koop voor een week voor €52,50 of voor een maand voor €199,95. Het enige wat je zelf daarnaast nog moet aanschaffen zijn de verse groenten en vlees. Meer weten? Neem dan zeker even een kijkje op de site van Jip & Jij.

Welk dieet vind jij het fijnst?

Nieuwehandtekening