Ik heb inmiddels al heel wat flesjes van de originele Jil Sander Sun parfum versleten door de jaren heen. Het is mijn all time favorite summer geurtje en ik was dan ook erg verrast dat Jil Sander een nieuwe Limited Edition uitbracht. De SUNPOP geuren! Ik vertel je er graag meer over, lees je mee?

Jil Sander SUNPOP 

Jil Sander is naast en geweldig parfum merk ook een modeontwerpster. Het is dan ook niet zo gek dat de vormgeving van de nieuwe SUNPOP geuren helemaal past bij de colourblocking trends van deze zomer. Hoewel de originele Sun geur een doorzichtige glazen flacon had hebben de nieuwe SUNPOP geuren een compleet nieuwe jasje gekregen.

De flacon van de parfum die ik heb ontvangen, de Jil Sander Arty Pink, is zoals de naam al doet vermoeden knal roze. De andere twee varianten zijn koraal rood en mint groen. Echt hele vrolijke zomerse kleuren die niet alleen een heerlijke geur symboliseert maar ook super leuk staat op mijn kaptafel!

Zoals ik al zei bestaan er 3 varianten van de nieuwe SUNPOP geuren.

  • Jil Sander Arty Pink Eau de Toilette
  • Jil Sander Coral Pop Eau de Toilette
  • Jil Sander Green Fushion Eau de Toilette

Ik ontving de Arty Pink variant. “een weelderige oosters-bloemige geur die je smaakpapillen prikkelt met noten van limoen en rode bes, om vervolgens je zinnen te verleiden met intense jasmijn, tiaré bloesem en vanille. Dat klinkt natuurlijk heel spannend allemaal. Maar als je het mij vraagt kan ik maar 1 omschrijving geven voor deze geur en dat is “HEERLIJK!”. De geur geeft mij echt gelijk het gevoel van zomer en een zwoele zomer avond.

Sunpop

De nieuwe Jil Sander SUNPOP geuren zijn te koop bij onder andere Douglas voor €35. Maar ik zag bij Douglas ook al een aanbieding voorbij komen dus neem zeker snel een kijkje!

Wat is jouw favoriete zomer geur?

Handtekening Jamey