Je eigen mascara samenstellen bij FRIDAY mascara verpakking

Je leest het helemaal goed. Je kunt gewoon je eigen mascara samenstellen. Geen gehannes meer met het uitzoeken en testen van tientallen mascara’s. Want jij weet precies wat fijn werkt voor jou. Bij FRIDAY Mascara geef je dit aan, en binnen no-time ligt jouw perfecte mascara op de mat. Ik heb het natuurlijk uitgebreid getest, benieuwd hoe mij dit beviel? Lees dan snel verder.

Make everyday feel like FRIDAY

Waarom zou je genoegen nemen met een mascara die niet het juiste borsteltje heeft, maar wel de juiste formule. Bij FRIDAY hebben ze hier heel goed over nagedacht. Ze hebben in totaal 6 verschillende formules en maar liefst 8 soorten borsteltjes. Zo kan je heel makkelijk zelf je eigen mascara samenstellen en voelt jouw dag ook aan als een happy FRIDAY!

Zelf loop ik altijd te kliederen met verschillende mascara’s. Puur omdat ik bij de ene het borsteltje fijner vind. Ken je dat zelf ook? Dat je dan je oude mascara toch bewaart om zo toch dat borsteltje te kunnen blijven gebruiken? Hartstikke slecht natuurlijk, maar ja dat ene borsteltje is gewoon niet meer te vinden!

Je eigen mascara samenstellen bij FRIDAY mascara verpakking 3

Hoe werkt het dan precies?

Het is echt ongelofelijk simpel. Op de site van FRIDAY kun je precies lezen wat er allemaal voor formules beschikbaar zijn. Ben je op zoek naar meer volume, of juist lengte? Misschien zoek je juist wel een mascara die waterproof is. Het kan natuurlijk allemaal.

Ik draag zelf een bril. En ik kan je vertellen, de mascara van FRIDAY is ook geschikt voor bril en lenzen dragers!  Dus geen zorgen! Wat trouwens ook wel best bijzonder is, is dat je ook je lege FRIDAY mascara’s weer retour kunt sturen. Deze worden gewoon gerecycled. Sterker nog, wanneer je 6 lege mascara’s terug stuurt ontvang je een gratis nieuwe mascara! En laten we wel zijn. Tegenwoordig zijn we allemaal zo druk met over consumeren. Waarom zou je dan niet gewoon toch iets goed terugdoen voor de natuur door je oude mascara’s te recyclen.

Mijn gekozen samenstellingen

Extreme volume + Borstel 1
Define & Length + Borstel 2
Curling mascara + Borstel 7
Je eigen mascara samenstellen bij FRIDAY mascara borsteltjes

De verschillende borsteltjes

Qua borsteltjes kun je ook precies kiezen wat er bij jou past. Na de drie borsteltjes te hebben geprobeerd merk ik dat de grootste borstel voor mij net wat aan de grote kant is. Hierdoor knoei ik snel en zitten mijn oogleden ook sneller onder de mascara. Het hele dunne borsteltje vind ik erg fijn voor als ik echt een subtiele look wil maken. Het middelste borsteltje (borsteltje no.2) is echt mijn favoriet. Deze zit perfect tussen de twee andere borsteltjes in voor mijn gevoel.

Je eigen mascara samenstellen bij FRIDAY mascara 1

Mijn favoriete formule

Zoals je kunt zien hebben alle formules ook een leuke naam op de verpakking. Van de drie formules die ik heb uitgeprobeerd vind ik zelf de Extreme volume erg fijn wanneer ik ga voor een wat heftigere look. Deze formule vind ik tevens ook fijn werken in lagen. De curling mascara gebruik ik dagelijks op dit moment. Erg fijn in gebruik, en in combinatie met het borsteltje separeren de wimpers erg mooi.
Je eigen mascara samenstellen bij FRIDAY mascara verpakking 2
Ik ben echt erg te spreken over de FRIDAY mascara. Wil jij het nou ook proberen? Hem eenmalig bestellen kost €12,50. Mocht je nu iedere 1, 2 of 3 maanden een mascara willen ontvangen, dan betaal je slechts €10,50 per keer (inclusief bezorging). Voor mij is de herhaalservice overigens wel echt een uitkomst. Ik sta regelmatig in de winkel maar vergeet dan toch weer de helft mee te nemen. Vooral wanneer ik druk in de weer ben met mijn kleine meid. De vaste boodschapjes vergeet ik dan niet, maar net de incidentele dingen vergeet ik dan. En zo is het mij dus al een paar keer overkomen dat ik zonder mijn hoognodige mascara thuis kwam.
Vergeet je lege FRIDAY Mascara verpakkingen niet te bewaren want die kan je gewoon terugsturen in ruil voor een gratis nieuwe mascara!
Ben jij al bekend met FRIDAY Mascara?
Je eigen mascara samenstellen bij FRIDAY mascara