SAMSUNG CAMERA PICTURESDaar is hij weer! De maandelijkse traktatie van Blux box is weer binnen, dit keer met het thema “me time“. Wil je weten wat er in de Januari Blux Box zat? Lees dan snel verder.

Januari Blux box

De Blux box is een maandelijkse beautybox die door niemand anders dan Mari van de Ven word samengesteld. Inmiddels is dit al mijn 4e box en tot nu toe stelt hij niet teleur. In elke box zit een soort menu kaartje met welke producten je in de box zult vinden. Normaal zat er geen zakje om de producten maar dat is sinds de Januari box veranderd! Alle producten zitten in een luxe zijden zakje.

Balance Me Super Toning Body Polish 50 ML – €13.50

Januari Blux box

Deze verstevigende body polish is rijk aan anti-oxidanten en geeft je huideen complete detoxing. De body polish verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing en voedt de huid met collageen. Maak je huid nat, breng het product aan in cirkelvormige bewegingen (begin bij de enkels en werk vervolgens naar boven toe) en spoel de huid vervolgens schoon met water. Het resultaat? Een super zachte huid die ook nog eens heerlijk ruikt!

Aldo Vandini Lava Puimsteen – €3.99

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Geef jij je voeten de verzorging die ze verdienen? Grote kans dat je ze overslaat, ondanks dat ze elke dag toch behoorlijk belast worden. Gelukkig hebben wij de ideale voetverzorgingstool voor je: de puimsten van Aldo Vandini. Je verwijdert hiermee zacht en effectief dode huidcellen en eelt van je voeten. Je voeten zijn nog nooit zo zacht geweest!

Earth Kiss maskers – €2.99 per stuk

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een momentje voor jezelf is niet compleet zonder een gezichtsmasker. Daarom zitten er drie verschillende maskers in de box. Elk masker heeft zijn eigen unieke werking maar zijn allemaal natuurlijk.

 

Nails Inc Nagellak Marylebone Mews – €14.00

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een van de dingen die je overslaat als je druk bent, is het lakken van je nagels. Nu je toch wat tijd voor jezelf neemt kun je jouw nagels voorzien van een mooi kleurtje. Wij hebben de twee populairste tinten van het Britse merk Nails Inc voor onze abonnees geselecteerd: Tate & Marylebone Mews. De kleur die ik heb mogen ontvangen is de Marylebone Mews.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ben erg blij met deze box. Er zit van alles in voor een heerlijk avondje relaxen. Zoals het boekje al zei is dit de “me time” edititie en ik moet zeggen dat ik gelijk zin krijg om een avondje voor mijzelf te plannen. De Blux Box is te bestellen voor €14.95 en maandelijks opzegbaar.

Wat vind jij van deze Januari Blux Box?

Nieuwehandtekening