Wat is er nou leuker dan een lipstick reviewen van een merk die je nog niet kent! Ik mocht van Jane Iredale de Just Kissed Lip Plumper lipstick testen en ik mag er ook nog eens eentje weggeven! Lees snel verder en wie weet is deze lipstick voor jou!

Jane Iredale

100% mineraal en alleen natuurlijke geur- en kleurstoffen

Alle prachtige producten van Jane Iredale zijn ontwikkeld op basis van micromineralen en bevatten geen vul, bind en conserveringsmiddelen. Ik had wel eerder reviews gelezen over producten van Jane Iredale maar ben ze nog nooit eerder tegengekomen in de winkels. Dit komt omdat de producten vooral online, in schoonheidssalons en verschillende thermen worden verkocht.

Jane Iredale

De lipstick die ik heb mogen testen van Jane Iredale is de Just Kissed Lip Plumper. Zoals de naam al doet vermoeden zou deze lipstick voor mooie “geplumpte” lippen zorgen. In de lip plumper zit onder andere gember en munt. Persoonlijk vond ik dit een beetje gek en tintelend aanvoelen. Naar verloop van tijd word dit gevoel wel iets minder, maar het is wel even wennen. Ook is de Just Kissed Lip Plumper rijk aan peptiden die er voor zorgen dat je lippen goed gehydrateerd worden en er voller uitzien.

Just Kissed Lip Plumper Tokyo

IMG_6324

Zoals je misschien wel kan raden ben ik gek op roze en nude tinten. Ik was dan ook erg blij dat ik de kleur Tokyo mocht reviewen. Tokyo is een frambozen roze lipstick met een rode shimmer. Erg fijn voor dagelijks gebruik al zeg ik het zelf. De kleur is niet heel sterk gepigmenteerd maar oogt wel erg mooi. De lipstick voelt eigenlijk een beetje aan als een lipbalm wat uiteraard erg fijn is voor je lippen met dit koude weer. Wel vind ik de prijs van deze Jane Iredale Just Kissed Lip Plumper aan de hoge kant. Een lipstick kost namelijk maar liefst €26.

IMG_6325

Maar ik heb leuk nieuws voor jullie. Ik mag namelijk een Just Kissed Lip Plumper in de kleur Tokyo weggeven! Wil jij kans maken op deze mooie lipstick?

Like Beauty Unboxing op Facebook of Instagram
Laat een reactie achter waarom jij de lipstick graag wilt winnen

IMG_6319

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Pourtous. Pour Tous is een toonaangevende praktijk op het gebied van definitieve ontharing en huidverbetering. Mocht je willen zou het ook erg leuk zijn als je de Facebookpagina van Pourtous zou willen liken. De winnaar zal over 2 weken een mailtje van mij persoonlijk ontvangen.

Wat vind jij van deze prachtige lip plumping lipstick?

Nieuwehandtekening