Bionike Defence mask intro foto

Door alles wat er te verkrijgen is zie je door de bomen het bos niet meer, dus hebben wij Jamey’s testpanel gevraagd om drie gezichtsmaskers van BioNike te testen. Benieuwd naar hun meningen? Lees snel verder, want misschien helpt het jou op weg naar jouw zoektocht naar het perfecte gezichtsmasker.

BIONIKE DEFENCE MASK INSTANT GLOW – 75 ml

Bionike Defence mask Glow

Dit peel off masker heb je nodig als je een vermoeide of doffe huid hebt. Het masker is makkelijk aan te brengen, de gebruiksaanwijzing is te vinden in de verpakking. Het betreft een stappenplan dat makkelijk te doorlopen is. De tekst is echter niet in het Nederlands. Ook het opbrengen van dit masker vergt wat acrobatiek.
Ons test lid Sonja de jager zei hierover het volgende ;

Het masker is lichtroze van kleur en ruikt heerlijk fris. Wat ik minder vind is, dat het zeer vloeibaar van structuur is, waardoor het een beetje begint te druppen tijdens het aanbrengen. Dit opbrengen doe ik, in tegenstelling tot de aanbeveling, ’s ochtends voor het douchen m.b.v. een kwast. Zoals ik al zei is het masker zeer vloeibaar en liep direct van mijn kwast af. Noodzaak is dus dat je snel werkt: masker op de kwast en direct aanbrengen op je gezicht en hals.

Bionike Defence mask Glow Sonja de Jager
Het masker hoeft niet lang te blijven zitten en is na een paar minuten al klaar om ‘gepeeld’ te worden. Na het aanbrengen trekt het meteen in je gezicht. Zoals test lid Sonja al schreef heeft het masker een lichtroze kleur en heeft een fruitige frisse geur. Dus de ontspannings factor is duidelijk aanwezig. Je hebt maar weinig van het product nodig om een prima masker te kunnen maken, dus de inhoud van 75 ml is ruim voldoende voor meerdere maskers. Test lid Rachel koot schreef ;

Ik vind het een heerlijk maskertje. Net een beetje meer aandacht voor je huid, maar ik hoef er geen 20 minuten voor te blijven zitten (ain’t nobody got time for that). Het masker is erg makkelijk te gebruiken en a little goes a long way. Met een tube van 75ml ben ik dus wel een tijdje zoet. Ik ga het masker dus zeker nog een keertje gebruiken. 1 á 2 keer per week wordt aangeraden, dus daar houden we ons maar aan.

Dit vonden onze test leden van dit maskertje. Maar, we hebben nog twee maskers laten testen, lees hieronder de bevindingen van deze enthousiaste vrouwen.

BIONIKE DEFENCE MASK INSTANT HYDRA – 75ml

Bionike Defence mask instant hydra

De naam geeft de functie van dit masker waarschijnlijk al een beetje weg. Het hydrateert namelijk de huid! Als je last hebt van een droge en vochtarme huid dan is dit maskertje perfect voor jouw type huid. Net zoals de Bionike defence mask instant glow is dit masker twee keer te gebruiken, ideaal als je de volgende dag net iets minder tijd hebt. Je laat het tien minuten intrekken, te lezen is, is dat het meest geschikte moment is voordat je naar bed gaat, zodat het lekker in kan trekken. Al zijn de meningen hierover verdeeld, want test lid Tessa Droge zei het volgende hierover ;

Ik laat het masker ongeveer 10 minuten inwerken. Er is al een groot gedeelte in mijn huid getrokken na 10 minuten. Mijn gezicht voelt alleen nog erg plakkerig aan. Voor mij dus een reden om het masker niet tijdens het slapen op te laten of je moet een handdoek op je kussen leggen. Ik was mijn gezicht schoon onder de douche met niet al te heet water, want anders droogt mijn gezicht direct weer uit.

Nadat ze het masker heeft verwijderd ervaart ze het volgende ;

Na het douchen voelt mijn gezicht fris en zacht aan. Normaal heb ik een trekkerige huid na het douchen maar nu totaal niet dus dat het masker hydrateert dat klopt.

Rianne test BioNike Defence mask HydraHet masker bevat een mix van malachiet-extracten en hyaluronzuur, dus geen minerale oliën. De mintgroene verpakking oogt verfrissend en ook het product zelf heeft een verfrissende uitwerking op leden van ons testpanel. Rianne Meuleman schreef het volgende over de uitwerking van dit masker;

De gel voelde fijn op mijn huid en trok meteen in. Ook ’s ochtends zat er geen vet laagje meer op mijn huid, maar was het product lekker ingetrokken. Ik heb ’s ochtends gewoon mijn huid met wat water afgespoeld om de laatste restjes van het product te verwijderen. Mijn huid voelde na het gebruik lekker zacht.

Zoals je leest heeft elk masker zijn eigen functie. Voor elk type huid wat wils. Heb je last van een vette huid? Of van een huid met veel talg, of een combinatie van deze twee? Lees dan snel verder, want ook voor dit huidtype is een lekker maskertje ontwikkeld.

BIONIKE DEFENCE MASK INSTANT PURE

Bionike Defence mask pure

Het laatste masker dat getest werd is een masker waar veel mensen baat bij hebben. Als je last van overtollig talg, puistjes en meeëters hebt dan is dit masker prima om deze ongewenste en irritante aanwezigheden op je huid aan te pakken. De verpakking is zwart, net zoals het masker. Het is dus een zuiverend masker voor de huid. Door de klei en bamboe houtskool wordt de overtollige talg geabsorbeerd. Dat klinkt allemaal heel mooi, maar wat vind ons testpanel hiervan?

Dit masker kun je één tot twee keer per week gebruiken, als je het vijf tot tien minuten in laat trekken dan krijg je het beste resultaat. Test lid Romy Stunnenberg zei het volgende over dit masker ;

Dit charcoal masker is een dikke zwarte pasta die je dankzij de klikdop gemakkelijk aan kunt brengen. Je hebt er niet veel voor nodig, want ondanks de dikke substantie smeert het gemakkelijk uit. Ik gebruik altijd het liefst mijn vingers, zodat ik de textuur van het masker goed kan voelen. Ik heb het 10 minuten laten inwerken en wat ik vooral erg prettig vind, is dat het masker niet hard wordt, waardoor je huid vaak enorm uitdroogt. Het trekt niet, het blijft redelijk zacht.

Bionike Defence mask try out

De opzet van dit masker is uiteraard de zuiverende werking, hiervoor is dit masker tenslotte ontwikkeld. Ons test lid adviseerde wel dat het iets verstandiger is om het masker langer te laten zitten dan de tien minuten dat is aangegeven op de bijsluiter. Het verwijderen van dit masker kan het beste gebeuren door het te wassen met lauwwarm water. En het resultaat? Daar had Melissa K een mening over, dat lees je hieronder;

Hoe voelde je huid na het masker? Merk je verschil? Jazeker! Ik heb vaak last van een wat vettige huid. Hierna voelde mijn huid minder vettig aan maar zacht.

We willen allemaal een mooie huid dat blaakt van gezondheid. Deze drie maskers helpen je een beetje op weg. Jamey’s testpanel heeft uitgebreid verslag gedaan van hun bevindingen. Een mooi maskertje is niet alleen goed voor de huid, maar ook goed voor de geest. We willen allemaal wel een beetje verwend worden toch?

Bionike Defence mask close up

Conclusie

BIONIKE DEFENCE MASK INSTANT GLOW

Een masker dat wat dun is, maar met wat geduld en liefde op te brengen is. Na het opbrengen hecht het goed aan de huid en geeft het beloofde effect. Je huid voelt frisser en luchtiger, een verkwikkende boost voor je dierbare gezicht. Zeg maar dag tegen die vermoeide en doffe huid.

BIONIKE DEFENCE MASK INSTANT HYDRA

Ook dit masker is wat dun bij het aanbrengen, maar als het eenmaal in de huid is getrokken dan doet het zijn werk. Je droge huid raakt lekker gehydrateerd en voelt daarna soepeler en flexibeler.

BIONIKE DEFENCE MASK INSTANT PURE

Een reinigings masker dat precies doet waarvoor het is ontwikkeld. Het haalt het overtollige talg en de bijbehorende kwaaltjes van je gezicht en laat je huid weer stralen. Probeer het eens!

Wil jij nou ook producten testen voor Jamey.nl? Meld je dan aan voor Jamey’s Testpanel! De BioNike Defence Maskers zijn online te bestellen en kosten €19,- per stuk. En met de code “Jamey25” krijg je tot 1/10/2019 nog eens 25% korting op je bestelling!