Heb je een dochter of zoon die helemaal weg is van jouw make-up en vaak in jouw spullen aan het graven is? Dan hebben we een leuke tip voor jou, want nu is er de speel make-up van Ivy & Loulou. Hiermee hebben kindjes hun eigen verantwoorde en veilige make-up en zijn jouw eigen items veilig. Wil je er meer over weten? Wij geven je onze ervaring met dit merk.

Geen regels

Tijdens het spelen moeten kinderen hun fantasie kwijt kunnen, zo ook als het gaat om opmaken. Natuurlijk ziet het er vaak niet uit en is het over de top, maar juist dat maakt het spelen zo leuk. Met de make-up van Ivy & Loulou kunnen jouw kindjes lekker spelen. De producten zijn namelijk veilig voor de kinderhuidjes. Alle producten van het merk zijn natuurlijk en kunnen makkelijk met de vingertjes aangebracht worden zonder dat het een grote knoeiboel wordt. Ideaal, want wanneer jouw kindje jouw make-up wel eens heeft gebruikt weet je precies wat we bedoelen. Denk aan veel make-up en poeder op de grond en vingers vol rotzooi. Met dit fijne merk is dat dus verleden tijd. Op die manier kunnen ook de kleinere kindjes hiermee spelen.

De producten

Wat ook erg leuk is aan dit merk is de verpakking. Alle verpakkingen zijn bewust duurzaam gekozen en gemaakt van karton. Het merk gebruikt geen vervuilend plastic. Ook zijn de designs superleuk en lekker kleurrijk, iets dat kindjes natuurlijk meteen aanspreekt. De gekozen kleuren van de make-up zijn ook helemaal top! Je kindje kan er lekker los mee gaan!

Onze ervaring

Je snapt wel dat Noé helemaal stond te gillen toen ze het pakketje open maakte. Make-up, sieraden en alles met glitters is meer dan welkom bij haar. Wellicht heb je onze Reel op Instagram al voorbij zien komen. We zijn namelijk gelijk aan de slag gegaan. Eerst kreeg ik een complete make-over en kort daarna ging ze ook lekker bij haarzelf aan de slag.

Het gebruik van de make-up is heel simpel. Doordat het gemaakt is met jojobaolie is het niet een poeder make-up maar meer een balm. Dit is ideaal voor kids want zo word het niet gelijk een zooitje met losse poeder. Noé vond het gebruiken van de applicator erg leuk, maar lekker met haar vingertjes aan de slag vond ze toch ook wel erg fijn.

Ze kan er tegen!

Een van de dingen waar ik me wel altijd zorgen over maak is de “troep” die vaak in producten zitten. Denk hier bij aan plastic en andere chemicaliën. Goed om te weten is dat de producten van Ivy & Loulou volledig plastic vrij zijn, 100% natuurlijk en 100% vegan! Toch blijft het altijd even spannend want Noé heeft een hele gevoelige huid. Gelukkig is dit volledig goedgekeurd en kan ze er gewoon tegen! Dat beloofd dus nog heel veel uren speelplezier!