Sinds ik mijn haar heb kort geknipt heb ik enorme spijt. Maar ik weet ook dat lang haar bij mij gewoon geen succes is omdat ik dan totaal geen volume meer heb en mijn haar er ontzettend futloos uit gaat zien. Ik was dan ook enorm blij toen Ramona van de hairboutique It’s my hair mij vertelde dat ik mijn lengte en volume terug kon krijgen! Benieuwd? Lees dan snel verder!

It’s my hair word ook wel de haarwinkel van het zuiden genoemd. De salon zit in hartje Eindhoven en is super makkelijk te vinden. Ik besloot een afspraak te maken met Ramona en werd ontzettend leuk ontvangen in haar prachtige salon. Ze vertelde me over de haarweave’s, extentions en pruiken. Ik dacht altijd dat pruiken alleen voor carnaval was of bijvoorbeeld chemo krijgen. Maar dat blijkt absoluut niet zo te zijn. Kijk maar eens naar Judith. Met haar nieuwe pruik heeft ze een ware metamorfose ondergaan zonder dat het schadelijk is voor haar eigen haar!

Ik heb gekozen voor haarweaves. Dit zijn lange matten met haar die vervolgens in banen worden vastgemaakt aan je eigen haar. Hiervoor gebruiken ze micro ringetjes. Deze zijn niet schadelijk voor je haar en groeien uit met je eigen haar. Je kunt ze dan na 4 tot 6 weken weer omhoog laten plaatsen of er uit laten halen. Het mooie aan deze weaves is dat je helemaal niet ziet dat je “nep haar” draagt maar wel direct een volle bos haar hebt. In totaal heb ik nu 200 gram aan weaves in mijn haar zitten. Best veel maar het geeft wel echt een prachtig resultaat.

YouTube video

In deze video zie je hoe de matten worden vastgemaakt met de microringen.

De haren die bij It’s my hair worden gebruikt zijn van het merk Djayrell. De haarwerken en weaves worden in India gemaakt van 100% echt haar en kunnen zowel met clipjes, microringen als hairweaving worden in gezet. Bij veel shops kun je alleen het haar kopen, maar bij It’s my hair kun je ze ook gelijk laten inzetten waardoor je zeker weet dat het door professionals gedaan word. De haren zijn verkrijgbaar in alle kleuren en lengtes en daarnaast is het ook mogelijk om het haar mee te laten verven met je eigen haar. Zo weet je zeker dat het haar perfect bij jouw haar kleur past.

Ik ben echt ontzettend blij met het resultaat! Zoals je ziet is mijn haar weer prachtig lang en heb ik ook echt gelijk een mega volume waar ik vroeger nooit van durfde te dromen. Het is wel even wennen met alles. Je hoofd is natuurlijk een stuk zwaarder. Slapen is ook anders want je ligt wel echt op die matjes, je voelt het dan ook wel zitten. Ook is douchen even wennen weer want tja, dit lange haar is natuurlijk mega zwaar als het nat is. Snel de haardroger er op dus haha!

Ben jij nog op zoek naar pruik, matten of hairextentions? Neem dan zeker eens een kijkje op itsmyhair.nl of ga eens langs bij de salon in Eindhoven.

Handtekening Jamey