Het is weer gadget tijd! iPhone docks, hoesjes, externe batterijen en ga zo gaat het maar door. Ik werd er bijna duizelig van! Gelukkig heb ik mijn ogen de kost kunnen geven op hoesjes-outlet.nl en heb ik een paar leuke dingetjes gevonden.

IMG_2289

Hoesjes Outlet is een webshop die tegen zeer scherpe outlet prijzen alles voor je iPhone en Samsung aanbieden. Bij Hoesjes Outlet zijn ze namelijk van mening dat je helemaal niet veel hoeft te betalen voor een goede bescherming van je telefoon. Nou hoor ik je denken, goedkoop is altijd duurkoop.. Maar kijk maar eens mee, het valt echt gigantisch mee!

iPhone dock

IMG_2302

Ik leg altijd mijn telefoon naast mijn kussen. Dat betekend dat ik mijn draaierige slaap wel eens mijn telefoon kwijt raak in de dekens. En niets is vervelender dan dat moment van schrik als je telefoon valt op het moment dat je je dekens van je af gooit. Ik was al een tijdje op zoek naar een simpele dock waar ik mijn telefoon in kan plaatsen als ik naar bed ga. Nu staat mijn dock netjes op mijn nachtkastje en laad hij nog op ook! Ik heb gekozen voor de witte omdat mijn telefoon ook wit is. De iPhone dock is ook beschikbaar in het zwart. Prijs: van €18,99 voor €13,99.

TwoTone S-Case Flipcover

IMG_2298

Mensen die me goed kennen weten dat ik mijn telefoon hoesjes net zo vaak wissel als mijn nagellak. Ik heb niet zo lang geleden bij Caseapp mijn eigen hoesje ontworpen en dat bevalt goed! Maar toch mis ik nog het stukje bescherming van de voorkant. Dat is nu voorbij! Ik kwam namelijk dit super leuke TwoTone Flipcover hoesje tegen. Hij is gemaakt van stof en leer en aan de binnenkant kan je ook heel handig je pasjes doen. Dit is vanaf nu mijn favoriete uitgaans-hoesje! Ik heb nu altijd een grote portomonnee mee, en de iPhone 6 plus is ook niet zo klein. Het kan dus absoluut geen kwaad om wat ruimte te besparen in mijn tas! Prijs: van €23,99 voor €18,99.

IMG_2303

Heb jij ook een iPhone? Neem dan zeker in de webshop even een kijkje! Wat voor een hoesje en accessoires heb jij voor je telefoon?

handtekeninglichtroze