IsaDora is nu ook eindelijk te koop in Nederland! Ik kende IsaDora al een poosje van de prachtige glitter en holo nagellak die ze hebben. Maar nu heb ik ook kennis mogen maken met de IsaDora Twist-Up Matt Lips! Kijk je mee?

IsaDora Twist-Up Matt Lips

IsaDora Twist-up 4

Zoals ik al zei ben ik al een tijdje bekend met het merk. Ik kreeg namelijk in de swaps die ik deed wel eens een nagellakje van IsaDora. Ze hebben naast de gewone kleuren namelijk ook echt belachelijk goede holographic lakjes! IsaDora is een Zweeds merk die volledig parfum en dierproefvrij is. Vandaag laat ik jullie een Twist-Up Matt Lipstick zien.

IsaDora Twist-up 3

Ik heb de Twist-Up Matt lipstick in de kleur 51 Bohemian ontvangen. Dit is een hele mooie donkere nude tint. Zoals de naam al doet vermoeden kan je de lipstick uitdraaien (twisten). Niet geheel ongewoon bij een lipstick natuurlijk maar wel toepasselijk bij de naam. IsaDora claimt dat de lipstick een fluwelen, matte finish en een cremig zacht gevoel op de lippen zou achterlaten. Ik ben benieuwd!

IsaDora Twist-up 2

Laten we eens beginnen met het uiterlijk van de lipstick. De verpakking vind ik niet heel erg luxe ogen, maar ook zeker niet goedkoop. Door de lange stick is het erg fijn vasthouden bij het aanbrengen. Het is in mijn ogen een beetje een kruising tussen een lipstick en een chubbystick.

IsaDora Twist-up 1

Het klopt inderdaad dat de lipstick erg zacht aan voelt. De lipstick brengt heel fijn aan doordat hij mooi schuin is afgesneden. Ook het créme gevoel merk ik enorm goed. De lipstick brengt bijna net zo makkelijk als een lippenbalsem aan! Wat helaas niet helemaal klopt is is dat de lipstick matt zou zijn. Ik denk dat dat komt door de cremé substantie, hij glanst niet enorm maar is ook (helaas) niet matt.

De IsaDora Twist-Up Matt Lips zijn verkrijgbaar voor €13,95 per stuk bij Douglas. In totaal zijn er 15 verschillende kleuren.

Ken jij het merk al? Of heb je IsaDora al gespot bij Douglas?

Nieuwehandtekening