Heb je wel eens op een baan gesolliciteerd? Dan bestaat de kans dat je bij de sollicitatie een rollenspel uit moest voeren. De potentiële werkgever speelt in zo’n spel bijvoorbeeld de klant, waarna jij, als sollicitant, op de juiste manier met hem/haar om moet gaan.

Een dergelijk rollenspel komt niet alleen bij een sollicitatiegesprek voor. Nee, ook in andere situaties in het leven kun je van een rollenspel genieten. Dit doe je bijvoorbeeld tussen de lakens. Met een rollenspel tussen de lakens breng je de spanning in de slaapkamer naar een ongekend hoog niveau. Hebben jullie nog geen ervaring met een rollenspel? Volg dan onderstaande drie tips op.

Tip 1: bepaal wat jullie wel en niet willen

Allereerst is het van belang dat jullie de grenzen aangeven. Wat vind je tijdens het rollenspel leuk om te doen? En wat gaat te ver? Als je hebt gedeeld wat voor jou te ver gaat, moet je partner hier rekening mee houden. Dit moet uiteraard andersom ook gebeuren, zodat het rollenspel voor jullie beide leuk blijft.

Ook is het hierbij belangrijk om aan te geven welke speeltjes jullie wel en niet willen gebruiken. Wil je partner bijvoorbeeld graag een buttplug staart gebruiken? Dan kun je zo’n speeltje prima tijdens het rollenspel inzetten/gebruiken.

Tip 2: laat jullie fantasie de vrije loop gaan

Eén van de leukste voordelen van een rollenspel is dat er geen grenzen zijn, behalve de grenzen die jullie zelf opgesteld hebben. Binnen deze grenzen kunnen jullie de fantasie de vrije loop laten gaan. Dit resulteert in spannende gebeurtenissen en in meerdere hoogtepunten.

Het leuke is dat je bijvoorbeeld via het internet ook nog veel inspiratie op kunt doen. Met deze inspiratie kunnen jullie het rollenspel nóg meer vorm geven en nog meer van elkaar genieten.

Tip 3: maak gebruik van hulpmiddelen

Tijdens het rollenspel is het absoluut aan te raden om gebruik te maken van hulpmiddelen. Je kunt hierbij denken aan hulpmiddelen in het huis, maar ook aan andere hulpmiddelen. Wat te denken van bijvoorbeeld een strapon? Met een dergelijk speeltje brengen jullie het rollenspel naar een nog hoger niveau.

Ook hierbij geldt weer dat het binnen jullie beide grenzen moet blijven. Deze grenzen moeten jullie respecteren en moeten jullie als leidraad aanhouden. Doen jullie dit niet? Dan is het logisch dat je partner hier absoluut niet blij mee is. Respecteer daarom de grenzen van je partner.

Binnen de grenzen kun je uiteraard het maximaal toelaatbare opzoeken. En de vele soorten hulpmiddelen komen daar maar al te goed van pas. Veel plezier voor jullie beide!