Interieurinspiratie met KEK Amsterdam behang

Ken je het merk KEK Amsterdam al? KEK Amsterdam is een behangmerk met de mooiste prints, van bloemen tot jungle, van zwart-wit tot felle kleuren. In dit blog delen wij meer over het merk KEK Amsterdam en laten wij je verschillende soorten behang zien, lees je mee?

Junglethema!

Wil je graag iets veranderen aan je slaapkamer, woonkamer of kinderkamer(s)? Kijk dan eens naar het jungle behang! Dit is echt een trend van nu en wij snappen wel waarom, het zijn ontzettend gave prints. Je kijkt je ogen uit bij deze prints, met alle soorten planten en dieren. Een junglethema is ook heel leuk voor een baby- of kinderkamer, dit kun je ook goed aanvullen met bijvoorbeeld decoratie en knuffels. Wil je wel graag groene details, maar niet zo druk als een jungle behang? Kijk dan naar groen behang. Zo heb je wel die prachtige kleur, maar zijn de designs wat rustiger.

Jungle behang Kek amsterdam

Design behang

Wil je graag behang met een luxe uitstraling? Dan is design behang wat voor jou. Design behang kan uit allerlei soorten kleuren en prints bestaan, maar het voornaamste is de uitstraling. Wat je veel ziet is bijvoorbeeld een reliëf in het behang, glans afgewisseld met mat of bijzondere prints. Design behang is perfect voor woonkamers en slaapkamers, geef een hoteluitstraling aan je woning!

Kek Amsterdam behangcirkel

Behangcirkels

Wil je wel graag wat nieuws in je interieur, maar niet je hele muur behangen? Dan is een behangcirkel perfect voor jou! KEK Amsterdam behang heeft naast normaal behang, ook behangcirkels. Dit zijn cirkels met een print, wat je kunt zien als muurdecoratie. Bijna al het normale behang van KEK Amsterdam, is ook als behangcirkel verkrijgbaar. Of je nu kiest voor de jungleprint of juist een ornament, er is veel mogelijk. Erg gaaf als decoratie in plaats van een canvas of standaard schilderij.

Welk behang is jouw favoriet?

Interieurinspiratie met KEK Amsterdam behang-2