Verhuis je regelmatig? Bijvoorbeeld omdat je nog studeert? Of heb je geregeld meer opberg ruimte nodig? Dan zouden de string design kasten echt een uitkomst voor je kunnen zijn!

Ik studeer zelf niet meer, maar loop wel tegen het probleem aan dat ik te weinig opbergruimte heb. Toen we de sleutel van ons huis kregen hebben we direct besloten om een van de kamers om te toveren tot een kleding kast/kamer. We kochten de welbekende kasten van IKEA en tijdens het inruimen kwamen we al snel tot de conclusie dat hij binnen no-time vol zat. Maar gezien ik nogal vaak een opruim drang heb is het ook niet altijd nodig om een hele grote kast te hebben. Zeker met het wisselen van de seizoenen merk ik dit. Eigenlijk is dus een string kast ideaal voor mij. Deze kan je heel makkelijk in en uit elkaar halen waardoor je alleen wanneer nodig een kast kan opzetten.

De string kast kan je net zo groot maken als je wilt. En past daardoor ook echt in elke ruimte! Hoe handig is dat?

String

String is een Scandinavisch merk dat op is gezet door Nils Strinning uit Zweden. Wellicht heb je de kasten wel eens al voorbij zien komen op Pinterest? Het leuke aan de string kasten is dat je alles kan combineren met elkaar. Je kunt zelfs de materialen mixen en matchen zodat het helemaal naar jouw eigen smaak staat.

Je kunt er zelfs een mooi TV meubel van maken. Doordat je ook de materialen kunt kiezen past het eigenlijk wel in ieder interieur.

string

Op mijn verlanglijstje staat het geweldige String Works Desk Bureau van Nisse Strinning. Hij is niet alleen strak en perfect matchend in ons interieur, maar het bureau is ook ergonomisch. Zelfs het tafelblad is elektrisch verstelbaar. Zeker nu ik steeds meer uren achter mijn laptop zit voor Jumey is een goed bureau wel een wens van mij.

string

Ik ben enorm enthousiast over de String kasten. Hoe zorg jij voor voldoende opbergruimte in huis?

Handtekening Jamey